Kontakta oss

Nyheter

NY SÄSONG MED ETT FULLADDAT SLEDTRAX!

Nu står vi inför en ny vintersäsong där vi skoteråkare äntligen finner lite ro i själen, för det finns väll knappast något mer energigivande än friheten att kunna ta sig ut i vår vackra natur?  Vi på Sledtrax har planerat en fullspäckad säsong med massor av artiklar och filmer från Powersports världen, under vintern ligger självklart tyngdpunkten på snöskotrar!

Förra året drog vi igång vår satsning på film där vi gjort både tester och djupgående reportage från långtestflottan. Till denna säsong satsar vi ännu mer på film med ny utrustning för bättre kvalité och framförallt mer och bredare innehåll. Vi ska erkänna att vissa dagar var lite bistra under filmningarna med – 30 grader på kvicksilvret, men tack vare er läsare samt den grymma feedback vi fått känns detta som en självklarhet.

Det är även på grund av er läsare som Sledtrax i ny regi och med en ny hemsida förra hösten blivit en riktig succé där vi ser fler och fler läsare som besöker oss. Ni ska veta att det är det som ger oss bränsle att fortsätta satsa och en del av satsningen har ni redan sett under sommaren där vi smygstartat med ATV och Vattenskotrar. Vi är numera ett helårsmagasin vilket känns riktig kul då vi brinner för alla segment i powersportsvärlden.

I vinter kommer återigen våran Photoshoot tävling gå av stapeln i Saxnäs 13-16 Feb där vi kikat på ett ännu enklare koncept där alla har chansen till priser från det grymma prisbordet med vinster värt en bit över hundratusen. Mer information om tävlingen kommer på Sledtrax framöver, men spara datumet redan nu för chansen att delta på årets roligaste event!

Vårat populära djupsnötest i filmformat kommer vi självklart att köra i år också tillsammans med ett Ledtest med de senaste sportmaskinerna för att testa ytterligheterna på dagens maskiner. Allt detta och mycket mycket mera kommer ni att kunna ta del av i Sledtrax denna säsong, fortsätt att hänga med oss på denna powersportsresa för att ta del av det senaste i branschen och de bästa testerna.

Nu kör vi!!!

Läs mer om SLEDTRAX

Följ oss på Sociala Medier

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen