Kontakta oss

Nyheter

SLEDTRAX PHOTOSHOOT 2020

Välkomna till årets häftigaste skoter event SLEDTRAX PHOTOSHOOT, powered by SLEDSTORE, POLARIS, ÖHLINS. Vad sägs om priser för över 100.000kr? Föreläsningar av experter i branschen? Artist på kvällarna? Förhandsvisning av filmer? Bra fest och mycket mycket mer. Bokningen har nu öppnat med ett begränsat antal platser. Välkommen att anmäla er till Sveriges skönaste skoterhelg.

Idén bakom:

Helgen vecka sju (tors-sön) 13-16 februari går detta helgalna event av stapeln för andra året i rad uppe i Saxnäs hos Marsfjäll mountain lodge. Idén bakom SLEDTRAX PHOTOSHOOT bygger på den gemenskap vi skoteråkare byggt upp tillsammans under många år. Detta event handlar inte bara om en tävling, utan om att dela den kärlek vi har till sporten och ha fruktansvärt kul ihop. Vare sig man har en ny eller gammal maskin, om man är duktig eller nybörjare. Alla är välkomna att deltaga i SLEDTRAX PHOTOSHOOT.

En av tävlingbilderna från Team Norje förra året.

Upplägget:

SLEDTRAX PHOTOSHOOT som är all inclusive pågår under tre dagar med två tävlingsdagar. Tävlingen går ut på att fota olika moment och känslor i arten av skoteråkning och flertalet poäng ges ut. Man anmäler sig i lag om två. Det är tre moment och bilder man tävlar med per dag, och det är vi domare som ger ut de moment man ska fota, t.ex. ”Bästa vy bilden” ”Bästa puder bilden” Det är endast sin egna fantasi som sätter gränserna.

Vi har i år ändrat lite i upplägget så att tävlingen kommer ske på instagram. Vi har även bytt till marsfjäll mountain lodge vilket ger oss utrymme att bättre prisbilden för eventet. Mer information och genomgång görs under första kvällen på eventet. På lördag kväll avslutas tävlingen med en 2-rätters gala middag och prisutdelning.  På prisbordet finns produkter och presentkort för över 100.000kr från SLEDSTORE, POLARIS, ÖHLINS, JETHWEAR, SCOTT, TOBE, SWETOWN, COMPOSIT TRACKS, MOTORHUSET, FXR med fler.

Förra årets Gear up bild!

Övrigt:

SLEDSTORE kommer vara på plats och alla deltagare får en goodiebag.

POLARIS kommer vara på plats för att visa maskiner.

ÖHLINS kommer vara på plats för att visa dämpare.

JETHWEAR kommer vara på plats.

TOBE finns på plats.

MODSHOP kommer vara på plats och visa Skinz produkter för snöskotrar.

Flertalet fina bounty priser kommer delas ut.

Vi från SLEDTRAX kommer vara på plats och visa årets PROJEKT maskiner.

Förhandsvisning av filmer, Föreläsningar, artist, spa & bubbelpool och mycket mycket mer.

Alltså är SLEDTRAX PHOTOSHOOT en helg ni inte vill missa.

Boka din plats:

Tävlingsavgift 3900:- /per person

Man bokar sitt deltagande i lag om två personer. I tävlingsavgiften ingår 3 nätter i gemensamt boende. Dubbelrum, fyrbäddsrum, stuga osv. Frukost, ”Matsäck på fjället” middag. Först till kvarn gäller, begränsat antal platser så boka redan idag. För bokning och ytterligare information.

Mejla: mattias@sledtrax.se

Se film om förra årets PHOTOSHOOT

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen