Kontakta oss

Nyheter

POLARIS 2021 – FLERA STORA NYHETER!

Polaris har precis släppt sin lineup inför modellår 2021 och vi har ett flertal nyheter att se fram emot. En helt ny motor, en ny plattform, nya mattor och en ny interaktiv display för att nämna några av nyheterna. Här kommer höjdpunkterna från Polaris release.

Ny 650 CC Motor

På motorsidan får vi se en helt ny 650 cc tvåtaktsmotor som ska leverera klassledande effekt med hela 10% mer hästkrafter och 14% mer vrid än föregångaren på 600 cc. Bränsleförbrukningen och oljeförbrukningen har man lyckats reducera trots betydligt mer effekt. Helt klart ett spännande motorpaket som vi har all anledning att återkomma till efter testkörning som kommer att ske inom kort. 

Matryx VR1 137

En helt ny plattform lanseras med ett chassi som heter Matryx där de visuellt största skillnaderna är sidokåpor samt huv. Här har man tagit fram ett nytt utseende med en smalare design samt ny formgivning, passform och finish har också förbättrats ytterligare mot Axys plattformen.
Det som kanske fångar mest uppmärksamhet är en helt ny strålkastare med Led teknik som använder en lins för varje Led diod som gör det möjligt att skapa en förbättrad ljusbild. På Matryx chassiet har man gjort dynan löstagbar med ett snabbfäste, under dynan hittar man ett smart förvaringsutrymme.

Polaris KHAOS 2021

På lössnösidan ser vi främst nya valmöjligheter på färger och utrustning när man bygger sin maskin med hjälp av snowcheck erbjudandet. Den kanske största nyheten för året är att man kan välja Quickdrive 2 som är Polaris välkända beltdrive system fast nu med en lägre utväxling. Detta gör att man kan välja Quickdrive även om man vill åka med 3” kammar eller den nya Serie 8 mattan med 2,75” höga kammar. Tidigare har man endast kunnat välja ett traditionellt kedjehus för att åka med de högsta kammarna.
Den nya mattan kommer även i en ny längd på 165” då den har en ny delning med 3,5″.

Det här var några av höjdpunkterna från Polaris release av modellår 2021, läs mer om Polaris nya modellprogram under våren här på Sledtrax.

Läs mer hos POLARIS

Läs fler Nyheter

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen