Kontakta oss

Nyheter

SKI-DOO 2021

Ski-doo 2021 har precis släppts på BRP club i Playa del carmen i Mexico, massor av nyheter inför nästa säsong och en av de största är utan tvekan tvåtaktsturbo. Men även en ny utilitymaskin tillsammans med uppdaterade sportmaskiner, här är några highlights från releasen.

Summit X Expert package 850 E-tec Turbo

Den stora nyheten på Summit X är givetvis att man kan välja den Turbomatade E-TEC 850 motorn med flera mattlängder och färger. Dynan har blivit ett snäpp mindre för ökad smidighet när man rör sig på maskinen.

Freeride Turbo

Även Freeriden kan väljas med Turbo och den kommer utrustad med den nya korta tunneln och Ski-doo´s ställbara värstingstötdämpare från KYB.

MXZ XRS

MXZ XRS och Renegade XRS kommer med en ny R-motion X boggie med större justeringsmöjligheter för viktförskjutningen. Det gör att man kan ställa in maskinen för bus och lek där den reser lite lättare eller om man vill hålla skidorna i backen för bättre kurvegenskaper.

Det kommer även en ny display som finns i tillvalslistan och det är en digital fullfärgsskärm där man kan koppla samman sin telefon för att se bland annat musik, GPS kartor, väder eller intercom radio.

Tundra

På utilitysidan ser vi en ny Tundra som också fått sig den nya G4 kostymen. Här hittar vi även en ny tvåtaktsmotor på 600cc och 85 hk, den motorn kommer i flera modeller som ett billigare instegsalternativ.

Mer om Ski-doo´s nya lineup kommer senare i vår när vi har hunnit testa alla modeller.
Vilka maskiner som kommer till Sverige vet vi i dagsläget inte men håll utkik på Sledtrax för dom senaste nyheterna i skoterbranschen.

Läs fler nyheter

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen