Kontakta oss

Nyheter

YAMAHA SNÖSKOTER 2021

Yamaha har under början på veckan släppt sin nya lineup inför 2021. Vi hittar flera nyheter b.la. 3 modeller vi tror kommer bli riktigt heta på Svenska marknaden. Häng med när vi kollar in Yamaha Snöskoter 2021.

Yamaha Mountain Max

Yamaha Mountain Max är en helt ny modell med Alpha rail och 800cc tvåtaktsmotor. Maskinen som slog stort fram till -02 är äntligen tillbaka och kul är även att se att Yamaha partnerskap med Arctic Cat blir tightare. Snygg grafik och grym fjädring talar för en riktigt kapabel maskin för de svenska skogarna.

SX Venom Mountain 400

Vi hittar även en ny Mountinmodell i Light segmentet. Encylindrig motor på 400 kubik och ett helt nytt chassi. Perfekt för de yngre som vill in i sporten eller för dem som inte vill spendera 150.000+ på en snöskoter. Elstart och back är standard.

Transporter Lite 400

En annan trevlig nyhet är Transporter Lite 400. Med samma motor som ovan och en flip i boogie tror vi på Sletrax att denna maskin kan bli en storsäljare och gå hem för brukskunder och stugägaren. Mycket maskin för pengarna. Högruta, elstart, back är standard.

Läs mer om dessa skotrar under våren här på Sledtrax när vi hunnit provköra dem.

Läs fler NYHETER

Läs mer hos YAMAHA

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen