Kontakta oss

Nyheter

POLARIS ATV 2022 NYHETER

Trots ett relativt tufft år med både komponent brist och fraktsvårigheter för de flesta tillverkare i powersportbranschen så har Polaris fått fram ett par spännande nyheter på UTV sidan. Vi välkomnar även en del mindre uppdateringar på redan befintliga ATV modeller ur sortimentet. Nu kikar vi in Polaris ATV 2022 nyheter.

Först och främst lanseras en helt ny Ranger 570 i tre olika utföranden, 570 SP, 570 Hunter edition och 570 Nordic pro. Med en ny design och förbättrade köregenskaper ska detta bli Polaris nästa storsäljare. Om det blir så får tiden utvisa? 

Polaris har med deras nya 570 Ranger ökat dragkapaciteten till klassledande. Ranger 570 modellen har ett uppdaterat gasdämpat lastflak som ska tåla hela 227kg. Några förbättringsåtgärder är även tätade fjädringsbussningar och lager samt ett uppgraderat stator och batteri som ska ge bättre laddning. Under huven hittar vi den kraftfulla Prostar motorn på 570 cc och en uppdaterad variator som ska ge bättre arbets och lågfartsegenskaper.

26 cm över moder jord färdas Rangern och med en kompakt bredd på under 150 cm och en svängradie på endast 3,9 meter med turfläget inkopplat ska maskin fungera lika bra hos bonden som för jägaren. Med massvis av tillbehör och utrustning för Ranger modellerna ska varje enstaka maskin kunna anpassas enkelt efter önskemål.  Helt klart en fin och spännande nyhet som vi på Sledtrax ska kika närmare på och se vad den går för längre fram. Så håll till godo.

På ATV sidan har Polaris satsat på kvalitets uppdateringar. Sportsman får förutom lite nya coola färger till 2022 ett uppdaterat racksystem med förbättrade hållbarhet, passform och funktioner. Gissningsvis för att slippa glapp och skrammel. Även ett säte med bättre passform monteras. Trestegs servostyrning gör att du kan ställa om maskin efter önskemål, från lättarbetad servo i skogen, till lite trögare om du färdas i snabbare hastighet vid tex körning på skogsbilvägar.

Avgassystemet ”CAT”  är även förbättrat. Till sist kommer även ny mappning på modellerna beroende på vilken registrering du tar ut maskinen i. Med det sagt ser vi fram emot att köra och fortsätta testa POLARIS ATV 2022 maskiner under nästa vår och sommar.

Se vårt filmatiserade test på POLARIS SPORTSMAN 570

Försäkra din ATV via Svedea

Kontakta din lokala Polaris handlare:

SN MOTORSERVICE

MOTORHUSET

PROENGINE

CAMP GAUTO

TIDY POWERSPORTS

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen