Kontakta oss

Nyheter

YAMAHA ATV 2022

Yamaha har gjort det bästa av situationen under de två covid åren som varit kämpiga för tillverkarna inom powersport. Man presenterar ett modellprogram med lite nya fräna färger och så tar man in en lite “nygammal” billigare modell i utility segmentet. Vi kikar nu in nyheterna från Yamaha ATV 2022.

Till våren kommer tyvärr inga större nyheter från Yamaha, även om vi får se en ny Yamaha Kodiak 700 IRS utan styrservo. Vi tror att denna maskin kan passa brukskunden bra som inte vill lägga de dyra slantarna som många maskiner kostar nuförtiden. Att Yamaha inte släpper något nytt kan tolkas på olika sätt? Varför ändra på något som fungerar så bra för så många nöjda Yamaha ägare? Man har en väldigt potent maskin som helt klart står upp i konkurrensen från de andra i branschen.  Yamaha´s ATV segment är trots allt uppdaterade med ett gäng ändringar både till utseende och till köregenskaper för endast ett par år sedan.

Eller Så har Covid-19 slagit hårt mot tillverkaren och produktionen som i så många andra liknande fall inom powersport. Vi resonerar vidare att Yamaha förmodligen fokuserar på att få ut befintliga modeller till återförsäljarna runt om i världen där vi i Sverige just nu har en stor brist på Yamaha ATV. 

Hur som helst är vi på Sledtrax superglada att man gör det man kan och försöker lösa leveransbristen så fler kunder framöver kan få uppleva den grymma björnen.

Försäkra din vattenskoter via Svedea

Se vårt test av YAMAHA VX CRUISER HO

Läs mer på Yamaha Motor

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen