Kontakta oss

Nyheter

STORA NYHETER FÖR VATTNET TILL 2022 PÅ YAMAHA´S RELEASE!

Yamaha laddar ordentligt inför modellår 2022 på vattenskotersidan och förutom stora uppdateringar får vi även se en helt ny modell på marknaden. Det är verkligen kul att se tillverkarna satsa för fullt trots ett minst sagt ovanligt år och det gör även oss på Sledtrax supertaggade inför nästa sommar.

Den utan tvekan största nyheten är Jetblaster som är en ny version av ikoniska Waveblastern. Det är en tresitsig modell som är gjord för aktiv och lekfull körning där man kan göra långa sladdar och med det variabla trimsystemet med utökat användningsområde ska den bli ännu mer lekfull. Men man får fler fördelar med ett trimsystem av vattenjetstrålen och det är att den går att justera för bättre grepp i kurvor eller anpassa hur vattenskotern ligger i vattnet när man kör.

Vikten har man hållit nere med hjälp av Nanoexcel 2 skrovet som är både hållbart och lätt, tillsammans med TR1 fyrtaktsmotorn med tre cylindrar levererar maskin cirka 120 hästkrafter. Styret är justerbart och med runda handtag för att de ska passa för aktiv körning där man förflyttar sig på maskinen, därför sitter det även upphöjda fotsteg längst bak som ger extra stöd vid dom allra tuffaste manövrarna. Vi ser verkligen fram emot att testa denna instegsmodell som är utrustad med massor av funktioner och teknik som man brukar hitta på dyrare maskiner.

Vidare hittar vi en stor uppdatering som återfinns på FX Cruiser SVHO modellerna och det är en helt ny 7 tums högupplöst pekskärm där man integrerat ett flertal funktioner där den största är GPS funktionen. Man kan alltså se GPS kartor direkt i displayen för att kunna navigera på sjön. Kartorna köper man hos sin återförsäljare och det här är en välkommen nyhet som kommer att underlätta körningen på okända vatten. I den nya displayen kan man även se vilken låt man spelar samt styra musiken om man har en modell med högtalare installerat.

På FX Cruiser har man nu fått ett automatiskt trimsystem, nytt säte samt omplacerade sponsoner ger extra komfort med minskat stänk från fören. Detta var några av de största nyheterna från Yamaha inför 2022 års säsong och vi har verkligen mycket att se fram emot.

Läs mer på YAMAHA

Försäkra din vattenskoter via Svedea

Se vårt test av YAMAHA FX SVHO

Kontakta din lokala Yamaha Handlare:

Yamaha Center Östersund

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen