Kontakta oss

Nyheter

RACE OF CHAMPIONS 2023

Race Of Champions är en av världens största motorsporttävlingar där toppförare från världens främsta serier som Formel 1, NASCAR, IndyCar, Le Mans, World Rally och Rallycross tävlar. Tävlingen gick av stapeln i Piteå den 28-29 januari där stjärnorna samlades för att under intensiva tävlingsdagar köra head-to-head i identiska bilar på isväg. Evenemanget var inget som gick Nordens största Power sport Magazine förbi obemärkt, vi på Sledtrax var så klart på plats för följa eventet!

Amerikanska extremsportlegenden Travis Pastrana, den mångsidiga rallycrossföraren Tanner Foust, tyska F1 förarna Sebastian Vettel och Mick Schumacher är några exempel på de förare som var där. För Sverige hade vi representation av Johan Kristoffersson, Oliver Solberg, Mattias Ekström och Felix Rosenqvist. Stämningen var på topp med fyllda läktare och strålande sol på en klarblå himmel och som toppen på det bara några få minusgrader, det är mer än man kan förvänta sig av vädret i slutet av januari uppe i Norrbotten.

Bilhuset i Piteå fanns på plats tillsammans med personal från Polaris för att visa upp årets modeller av snöskotrar från Polaris. Jonas Hedberg flippade under showen med sin RZR. För den motorintresserade fanns det inte bara racerbilar och nya snöskotrar men även Polaris RZR bilar som ingick som en egen tävlingsgren under helgen.

Förare i världsklass och vädergudarna på arrangörernas sida gjorde att stämningen var på topp! Det krävs inte att man är speciellt motorintresserad för att man ska tycka att detta är en fantastisk helhetsupplevelse. Vi här uppe i norr är kanske vana vid de vackra miljöerna med vinter, is och strålande sol men för de som inte är det skapar detta evenemang en otroligt exotisk upplevelse tillsammans med extrema racerbilar.

Detta evenemang är något vi varmt kan rekommendera, inte bara för den inbitne motorentusiasten men även något som kan intressera stora som små, helt klart en upplevelse utöver det vanliga!

Läs mer om RACE OF CHAMPIONS

Glöm inte att prenumerera på Sledtrax Nyhetsbrev med chansen att vinna massvis med nya produkter varje månad.

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Läs några Sledtrax Testar

Kontakta din lokala Polaris handlare:

NORRA SVERIGE:

UMEÅ TERRÄNG & MOTOR

MOTORHALLEN

LINDROTHS MOTORCENTER

KALIX MASKINER

MINAB

TIDY POWERSPORTS

BILHUSET I PITEÅ

YNGVESSONS MASKIN

HÄLLGRENS MOTOR

CAMP GAUTO

MELLERSTA SVERIGE:

BIRGERSSONS BENSIN

POWERSPORT CENTER

SALAB

TRACK & TRAIL

ABRIS SJÖ & SNÖ

STRANDBERGETS MOTOR

EFFEKT POWERSTORE

MOTORHUSET

PROENGINE

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen