Kontakta oss

Nyheter

SEA-DOO 2022 MODELLPROGRAM

Sea-doo är marknadsledande när det kommer till vattenskotrar vilket dem varit de sista 10 åren. Sea-doo är oftast först med innovativa lösningar, produkter, funktioner och tillbehör och till 2022s line-up är detta inte heller något undantag. Sea-doo presenterar några riktigt fina uppdateringar och nyheter på vattenskoterfronten men också ett helt nytt segment med ponton båtar kallade Sea-doo Switch. Vi ska nu titta närmare på dessa Sea-doo 2022 nyheter.

En stor nyhet finner vi på Fish pro segmentet som nu blivit en serie av modeller där man tagit fram två nya fiskeskotrar Fish pro Scout och  Fish pro Trophy. Scout är en instegsmodell för fiskaren byggd på GTI skrovet och med en lite mindre 1630 ace motor som levererar 130 sjöhästar. Sea-doo Scout bibehåller funktioner såsom trolling mode, Fishingcooler med 3 spöhållare samt Garmin 6 tum plotter med ekolod och GPS. IDF är ett pumprensning system som renar impellern om man får in sjögräs eller vass när man ligger och fiskar på grunda vatten ingår också i standardutrustningen.

Sea-doo Fish Pro Trophy är för sportfiskaren som vill gå all in. Här får man den stora ACE motorn på 170 hästar, och ett urval av funktioner och innovationer. Dem största nyheterna är Linq kylväska med ”livewell” Du kan alltså med hjälp av en länspump fylla upp din kylbox med vatten och på så sätt fiska med levande bete. För detta krävs extra kräm och det har man löst med dubbla 650 watts batterier och en generator. Ett helt nytt säte baktill som är höjbart och snörrbart gör att du kommer upp något högre från vattnet får en bättre ”fiskeposition” En 7 tums Garmin plotter med ekolod och GPS som har touch skärm. En färgdisplay på maskin där du kan se alla möjliga mätare med integrerat blåtand för musik i högtalarna navigation med mera. Ett ankarsystem med hållare tillgängligt vid din fot samt IDF pumprensnings system. På Trophy finns 5 st spöhållare, tiltande styre, stor förvaring och väska med fördelare.  Skrovet är det stabila och slitstarka ST3.

Sea-doo Switch

Pontonbåtar har de sista åren blivit populärt och stort på den Amerikanska marknaden något som gjort att Sea-doo nu på allvar ger in sig i leken. Med ett helt nytt och svinhäftigt concept från Sea-doo har man tagit de bästa av två världar, båt och vattenskoter och skapat sitt egna mellanting. Namnet är Switch och modellen finns i 3 serier Swtich, Swtich sport och Switch cruise. En mysig utflykt med familjen eller skönt festligt kompishäng med vattensport? Switchen är byggd för båda delarna. Det 3 delade ponton skrovet är byggt i slitstarkt Polytech material. Något som sticker ut är det modulbara däcket med alla olika snabbfästen vilket gör att du kan bygga och flytta stolar och säten efter dina egna önskemål. Skapa en öppen yta, soldäck eller en lounge på bara några få sekunder. Kör gör du med Sea-doos egna styr consoll likt en vattenskoter. Bredvid styret finns en plotter med ekolod och GPS. Storlekar på switchen finns från 13-16-19 fot vilket gör att man kan ta med sig hela familjen eller vänner, 5-9 passagerare är godkänt. Motorer kommer från rotax 1630 kubiks Ace och finns i alternativ från 100-230 hästkrafter. Sea-doo Switch har generöst tilltagna förvaringsutrymmen och även ett tygtak för skydd mot solen. IBR systemet, alltså back och broms på pontonbåten är standard likaså ett ljudsystem för skönaste sommar feelingen på sjön. Med en tillbehörskatalog för serien Switch tjockare än undertecknad finns möjligheter att utforma sin pontonbåt för vilka äventyr som helst.

I övrigt kommer nya fräcka färger och små uppdateringar på vissa vattenskotermodeller. Sammanfattningsvis ett väldigt spännande och intressant modellprogram för 2022 som gör att vi på Sledtrax redan längtar tills nästa sommar då vi förhoppningsvis får pröva några av dessa nyheter.

Än så länge vet vi inte vilka modeller som kommer till den Europeiska marknaden och Sverige.

Läs mer på SEA-DOO

Kontakta din lokala SEA-DOO handlare:

OKTAN SVERIGE AB

AUTO BLÅ

LINDROTHS MOTORCENTER

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen