Kontakta oss

Nyheter

SEA-DOO 2023 – NYA MODELLER FÖR ÄVENTYRAREN

Vi har en bra bit kvar av 2022 men redan nu börjar vi se lite av vad som kommer nästa säsong och nyligen släppte Sea-doo 2023 modeller. Många maskiner har lite nya färger men det finns även en rejält uppdaterad värsting samt en ny vattenskoter för långa äventyr. Nu går vi igenom några highlights inför Sea-doo 2023.

Den största nyheten från SEA-DOO 2023 är en helt ny modell som heter Explorer Pro. Den delar rätt mycket med FishPro modellerna med ett förlängt skrov som gör den stadigare. Men den klarar även att ta extra packning och utrustning när den har ett längre lastutrymme i aktern som också ger mer bärighet i vattnet. Det som gör den mest unik är ett extra lastrack i fronten för ytterligare packning samt en vindruta som skyddar mot kalla vindar eller vattenstänk.

Motorn är den beprövade Rotax 1630 ACE med 170 hk vilket är ett klokt val då den är bränslesnål och ger en god räckvidd samtidigt som det är alldeles tillräckligt med effekt för de flesta.
De motorstarkare alternativen med turbo eller kompressor har en tendens att vilja dricka betydligt mer bränsle så det här känns som helt rätt motor för dom långa äventyren.

En annan maskin som ser högintressant ut är värstingen RXP-X Apex 300 som skriker racing direkt man ser den. Backspeglar och huv är gjorda i kolfiber tillsammans med en läcker grön metallic lack och matchande dyna samt handtag. Man har också sett över styrningen där man jobbat med en ny hydraulisk styrdämpare med tre olika lägen. I Apex paketet ingår också ett löstagbart passagerarsäte till dom dagar som man vill åka två. Denna modell går endast beställa på förorder och man får nog vara snabb om man vill lägga vantarna på en egen RXP-X Apex 300.

Annars i det breda modellprogrammet ser vi nya färger samt en del nya tillbehör som tilltalar flera målgrupper, och det bör därför inte vara några problem att hitta en maskin som passar sina önskemål.

Läs fler Nyheter

Försäkra din vattenskoter via: SVEDEA

Kontakta din lokala Sea-doo handlare för mer information:

AUTO-BLÅ

OKTAN SVERIGE AB

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen