Kontakta oss

Nyheter

SVEDEA DELAR UT 250.000KR TILL SKOTERKLUBBAR

Vi på Svedea gillar snöskoter precis som du – och vi gillar skoterklubbar. Utan dem skulle välskötta snöskoterleder eller fina utflyktsmål inte finnas och skoterlivet skulle vara mycket fattigare. Men klubbarnas ideella arbete sker ofta i det dolda. Därför bildade vi Skoterfonden 2012, som sedan dess delat ut över 800 000 kr till mer än 30 olika projekt. Nu är det dags igen!

Vi stödjer skoterlivet

Från och med i år satsar vi ännu mer på Skoterfonden och höjer därför det sammanlagda bidragsbeloppet från 100 000 kr till 250 000 kr per år! En ny ledskoter, en rast- och grillstuga eller en upprustning av den gamla? Ur Skoterfonden kan klubbar söka pengar till projekt som ligger dem varmt om hjärtat och som gynnar klubbverksamheten.

Din klubb kan ansöka om bidrag

Alla skoterklubbar som samarbetar med oss kan söka pengar ur fonden och en enskild klubb kan ansöka om upp till 75 000 kr. Se därför till att din klubb inte går miste om chansen att förverkliga sina framtidsplaner. Säg åt dem att ansöka idag! Om din klubb inte samarbetar med oss idag så fyller dom bara i klubbens uppgifter när de ansöker. Då ordnar vi det!

Ansökan är öppen till och med den 29 februari

Läs mer på svedea.se/skoterfonden. Ha en fortsatt härlig skotervinter!

Läs fler Nyheter

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen