Kontakta oss

Nyheter

SLEDTRAX BARA BRA NYHETER

Nu är det äntligen dags att damma av snöskoteroverallen, ta bort fågelboet ur luftburken och fälla en glädjetår vid bensinpumpen, en ny vintersäsong är på väg i snabb och stadig takt. Sedan nylanseringen 2017 kan vi lova er att årets satsning är den största i Sledtrax historia! Denna vinter kommer därför att innehålla lite extra av allt från oss vilket vi precis som en elfordonstillverkare ser fram emot med spänning. 

Vi vill först och främst välkomna våra senaste medarbetare där Evelina är tjejen som inte bara kan ge Chuck Norris en utmaning på gymmet, hon är även en grym skoteråkare som bor och lever nära fjället vid Norska gränsen. Men om man passerar gränsen så hittar vi två gutter som också ska vara med på resan nu när vår Norska storsatsning drar igång. Simen är inte bara duktig på att köra snöskoter, han är även väldigt duktig på foto och film. Och på den Norska Sledtrax sidan är det honom ni kommer att se som chefredaktör.

Men för att han inte ska behöva prata svenska vid varje kafferast har han med sig en medarbetare som heter Fabian. Hittills har vi inte sett en orörd hängdriva när Fabian varit med, då han gärna tillbringar lite tid upp och ner ovanför just en sådan. Dessa härliga entusiaster är ett välkommet gäng till den växande Sledtraxfamiljen. Se till att kika in Sledtrax Norge.

Men nyheterna i slutar inte där utan nu när vi även lanseras i Norge så passar vi på att uppgradera hemsidorna i båda länder med lite nya detaljer för att ge en ny fräsch känsla, med en Norsk eller Svensk flagga uppe i högra hörnet kan man klicka sig mellan den svenska och norska sajten. Vi kommer alltså att synas för en bredare målgrupp och för att göra Sledtrax ännu bättre kommer vi i år att ha fler artiklar, fler video reviewer och mer tester än någonsin tidigare.

Vi har även funderat under sommaren på något som skulle ge er våra läsare ytterligare ett mervärde när man läser Sledtrax. Vi slår därför ett hårt slag för helt nya Trax Free där vi ger er alla våra läsare och tittare möjligheten att vinna massvis av nya produkter varje vecka under hela säsongen från våra samarbetspartners som är ledande aktörerna i branschen. Allt man behöver göra för att delta i tävlingarna är att signa upp sig för Sledtrax nyhetsbrev. Första Trax Free produkten släpps nu på söndag, så stay tuned!

Snöskoterbranschen slutar aldrig att imponera med ny teknik som många gånger är helt unik bland fordonstillverkarna och framtiden ser ljus ut. Det pratas en hel del om elskotrar vilket vi tror att man kan bli en verklighet inom en snar framtid. Dels för att det ligger i tiden men även då flera av tillverkarna investerat i företag för att komma åt den senaste tekniken inom elektrifiering av fordon. Det visar att även powersportindustrin vill vara med och ta sitt ansvar gentemot miljön som vi är helt beroende av för att kunna fortsätta med dessa fantastiska färdmedel.

Precis som tillverkarna gör vi vårt yttersta på Sledtrax för att ligga i framkant i en ständigt utvecklande industri och i år är vi mer laddade än någonsin. Ni får verkligen inte missa allt vi har på gång till er läsare som även gör det möjligt för oss att skapa denna tidning som är helt gratis och läsbar i hela världen vare sig man har telefon, dator eller surfplatta. Nu laddar vi för att Kung Bore är på riktigt bra humör och att det blir en galet snörik säsong, väl mött på fjället!!

Hälsningar Sledtraxgänget/

Mattias, André, Jörgen, Andreas, Henrik, Elisabeth, Christer, Simen, Evelina och Fabian.

Läs fler NYHETER

Glöm inte att följa oss på våra sociala medier INSTAGRAM FACEBOOK YOUTUBE

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen