Kontakta oss

Nyheter

SLEDTRAX SUMMER EDITION 2022

Kyla blir värme, is blir vatten, snö blir skog och mark, och snöskotrarna sommarförvaras i garage och byts ut mot sommarens rekreations produkter. Det har äntligen blivit dags att sätta igång årets upplaga av Sledtrax summer edition där vi kommer testa de senaste och hetaste från ATV, UTV, SidebySide och vattenskotrar. Häng med!!!

Mycket nya och spännande nyheter kommer ske med Sledtrax inför vintersäsong 2022/2023. Vi slår på den stora trumman och vi är ivriga att få dela med oss av alla nyheter till er våra läsare och tittare, men först är det återigen dags för oss att köra, testa, klämma och dela med oss av våra tankar kring de senaste produkterna för sommarhalvåret.

Vi kommer under året ha flera långtestmaskiner, både till sjön och i skogen. Men nytt för i år är att vi kommer försöka täcka så många maskiner som möjligt inom segmentet. I artiklar men framförallt rörligt material. På schemat står nyheter från ATV segment, olika äventyrs reportage, tester av produkter och reviewer där vi ska se hur sommarens leksaker från Polaris, BRP, Arctic Cat & Yamaha presterar. Vi kommer även ta pulsen på profilerna i branschen och göra fiske & jakt inspirerade tester i videoformat.

Vi vill även passa på att tacka alla er läsare och tittare för den gångna vintersäsongen och hoppas att ni följer med oss under kommande sommar med massvis av intressant och relevant material från powersportbranchen snyggt förpackat i framtidens digitala media.

Se lite tester från föregående säsong:

Sea-Doo Wake 170

Yamaha Superjet

Polaris 570 SP & 570 EPS

Läs fler NYHETER

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen