Kontakta oss

Nyheter

YAMAHA LINEUP 2023

Yamaha Motor Europe vill likt oss på Sledtrax uppmuntra människor att följa sina passioner och drömmar. Till 2023 släpper Yamaha ett lite mindre produktutbud på grund av komponent brist och problem i leverantörskedjan. Trots det kommer ett par fina uppdateringar på några maskiner. Yamaha fortsätter ge oss skoterfolk snöskotrar anpassade för den adrenalinstinne, äventyraren och stugägaren. Nu kikar vi in Yamaha lineup 2023 nyheter.

Yamaha har alltid levererat produkter i toppklass med högsta kvalitet, vi på Sledtrax hade kanske hoppats på ett gäng nya modeller. Men Yamaha likt ett kvalitetsmärke man är vill inte lätta på skynket på produkter som än inte testats under flertal år hårt ute bland fjälltoppar och dalar. Ordspråket lyder ”den som väntar på något gott” och vi på Sledtrax tror stenhårt på Yamaha, både förr, nu och i framtiden!

Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS

Sidewinder L-TX LE är redan en stor favorit för de som söker spänning och äventyr och nu har den blivit ännu bättre inför 2023 med introduktionen av elektrisk servostyrning EPS. Den här dynamiska led-maskinen är till 2023 så smidig att hantera att du kommer att uppleva en precision i din körning som du aldrig upplevt tidigare. Med enkelhet manövrerar du den även på de mest krävande och snabba lederna oavsett underlag. Med den läskigt vridstarkt turbomotorn finns över 180 hästar till ditt förfogande så håll hårt i styret på denna kraftpaket.

Nya Sidewinder SRX LE EPS

Känn kicken och hur pulsen ökar när du gasar på över sjön eller myren i en otrolig hastighet. Sidewinder SRX LE EPS har oöverträffade prestanda som garanterat ger dig ett och annat adrenalinrus! Till 2023 uppdateras Sidewinder SRX med ett elektriskt servostyrningssystem EPS, några av fördelarna är hur du kommer att känna dig ännu tryggare när du kör kurviga skandinaviska leder i lite för höga hastigheter.

Yamahas modellprogam 2023

Många modeller har fått nya fräscha färger och ny snygg grafik som gör att du verkligen syns och sticker ut på snön. Färgsättningen och design för 2023 utstrålar klassiskt Yamaha.

Crossover

Sidewinder X-TX SE

Mountain

Sidewinder M-TX LE 153
Mountain Max 800 154 ES
SXVenom Mountain

Trail

Sidewinder SRX LE EPS
Sidewinder S-TX GT EPS
Sidewinder L-TX LE EPS
Transporter Lite 2UP

Utility

Transporter 800

Youth

SnoScoot ES

Detta var lite av vad Yamaha har att erbjuda inför 2023, vi på Sledtrax ser fram emot att testa en och annan av dessa maskiner under nästkommande vinter för att ge er våra läsare och tittare den vägledning som behövs bland alla 2023 års modeller.

Läs fler NYHETER

Läs mer på YAMAHA MOTOR SCANDINAVIA

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen