Kontakta oss

Nyheter

SLEDTRAX SUMMER EDITION – TAR STEGET FRÅN VINTER TILL SOMMAR MED FULLSPÄCKAD LÄSNING!

När snön smälter och värmen börjar göra sitt intåg är det dags för Sledtrax Summer Edition att göra entre. Sledtrax som är känt som vinterns mest adrenalinfylda läsning med kvalitativa artiklar och reportage om snöskotrar. Nu är gräsmattorna gröna i större delen av landet och Sledtrax ställer nu om från vinter till sommar med massvis av skön läsning. Dessutom utökar vi vårt sortiment med förutom artiklar om ATV, UTV, vattenskotrar även cyklar som är helt nytt för i år.

Varför läsa Sledtrax?

Sledtrax.se, en ledande plattform för motor- och sportentusiaster, Sledtrax har länge varit förstavalet för många som söker spännande och insiktsfull läsning om snöskotrar. Men nu när vintersäsongen är på utgående är det dags för oss att dra igång vår sommarsatsning. Sledtrax lovar er massvis av härlig läsning, perfekt när du sitter i solstolen med en läskande dryck i handen.

På 2 hjul?

Och det är inte allt – i år introducerar Sledtrax även cyklar i vår rapportering. Med en ökad trend av att utforska naturen på två hjul, är det inte förvånande att vi på Sledtrax valt att inkludera trail och downhill cykling i våra reportage och filmer. Det kommer att fokusera på de senaste cyklarna från Scott och Yamaha, både med el och utan el. Hjälmarna är knäppta, däcken pumpade och sadeln extra vadderad, let’s go!

Välkommen sommaren!

Med sommaren på tröskeln, lovar vi på Sledtrax en säsong full av spännande artiklar, inspirerande reportage och massvis med filmer. Med tio st långtestmaskiner och cyklar till förfogande kommer ni läsare få ta del av massvis av content! Så ta på dig solglasögonen, förbered dig på en säsong full av äventyr och se fram emot att utforska Sledtrax svenska och Norska sommarinnehåll.

Läs fler Nyheter

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen