Kontakta oss

Nyheter

SVEDEA UTSER ÅRETS SKOTERVERKSTAD & SKOTERHANDLARE!

Kvalitet och service har alltid varit en central del i Svedea arbete. Därför tar vi varje år tempen på branschen och frågar våra skoterkunder hur de upplever bemötande, service och kvalitet hos landets verkstäder och handlare.

I en enkät vänder vi oss till de kunder som under perioden november–april köpt snöskoter via återförsäljare eller som har haft en skada. De får berätta om hur de har upplevt bemötande, service och kvalitet under sitt skoterköp, service eller reparation. Skoterägarnas åsikter är alltså avgörande när vi utser årets skoterverkstad och årets skoterhandlare.

Årets skoterverkstad 2023

Juryns motivering

“Nian gör ett fantastiskt år och lyckas behålla förstaplatsen sedan förra året! De får utmärkelsen Årets skoterverkstad 2023 för en oerhört hög och jämn nivå på service och bemötande där extremt bra ordning på kalkyler, hjälpsamhet samt lösningsorienterade är omdömen som sticker ut. Riktigt bra jobbat!”


Tre i topp

1. AB Nian, Älvsbyn
2. Oktan Sverige AB, Östersund
3. Crossfix AB, Piteå

Årets skoterhandlare 2023

Juryns motivering

“MJM Powersports får utmärkelsen Årets skoterhandlare 2023 för sitt hårda arbete med kundnöjdhet vilket yttrar sig i mycket hög rekommendationsvilja hos kunderna. Utöver fina omdömen om bemötande och service nämner kunderna ordning och reda i både butik och verkstad. En välförtjänt förstaplats!”


Tre i topp

1. MJM Powersports AB, Gällivare
2. Idreskoter & Motor AB, Idre
3. Sollefteå Servicecenter AB, Sollefteå

Läs mer Nyheter

Läs mer hos SVEDEA

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen