Kontakta oss

Nyheter

Sledtrax välkomnar till 2019 års härligaste skoterevent!

Det sägs att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Sledtrax firar 10 års jubileum i år! Förutom allt nytt vi lanserat är även tiden inne för oss att presentera ett hemligt projekt som vi har arbetat med under flera månader där vi vill ge tillbaka till er, våra läsare och tittare. Välkomna till 2019 års härligaste skoterevent, SLEDTRAX PHOTOSHOOT powered by SLEDSTORE, POLARIS, ÖHLINS.

Idén bakom:

Helgen vecka sju (tors-sön) 14-17 februari går detta helgalna event av stapeln uppe i Saxnäs. Idén bakom SLEDTRAX PHOTOSHOOT bygger på den gemenskap som vi skoteråkare har byggt upp tillsammans under många år. Detta event handlar inte bara om en tävling, utan om att dela den kärlek vi har till sporten och ha fruktansvärt kul ihop. Vare sig man har en ny eller gammal maskin, om man är erfaren eller nybörjare. Sledtrax PHOTOSHOOT är öppet för alla med skoterintresse.

Upplägget:

Eventet som är all inclusive pågår under tre dagar med två tävlingsdagar. Tävlingen går ut på att fota olika moment och känslor i arten av skoteråkning och flertalet poäng ges ut. Man anmäler sig i lag om två. Det är tre moment och bilder man tävlar med per dag, och det är vi domare som ger ut de moment man ska fota, t.ex. ”Bästa vybilden” eller ”Bästa puderbilden”. Det är endast din egna fantasi som sätter gränserna. För att göra det rättvist bland alla deltagare så kommer vi att köpa in digitalkameror till alla lag så tävlingen sker på lika villkor. Alltså behövs ingen egen kamera utrustning tas med.

På lördagkväll avslutas tävlingen med en 3-rätters galamiddag och prisutdelning. På prisbordet finns produkter och presentkort för över 70.000 kr från SLEDSTORE, POLARIS, ÖHLINS, JETHWEAR, SCOTT, TOBE, SWETOWN med fler.

Övrigt:

SLEDSTORE kommer vara på plats och alla deltagare får en goodiebag.

POLARIS representanter kommer vara på plats

ÖHLINS kommer vara på plats för att visa stötdämpare.

TOBE ”The Stuga” på plats för att visa kläder

SLEDTRAX kommer vara på plats och visa årets PROJEKT maskiner.

Flertalet fina bountypriser kommer delas ut.

Många av Sveriges främsta åkare kommer vara på plats.

Detta är något ni inte vill missa, boka din plats:

Tävlingsavgift 4900:- /per person. I tävlingsavgiften ingår detta:
Tre nätter i dubbelrum på Saxnäsgården, 
Pool och spa under fredagkväll, Frukost, ”Lunch på fjället av inhyrd kock”, fördrink, middag alla dagar, Öl/vin/alkoholfritt till maten, lån av digitalkamera. Först till kvarn gäller! Begränsat antal platser så boka redan idag. För bokning och ytterligare information:

Mejla: mattias@sledtrax.se

VÄLKOMNA!

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen