Kontakta oss

Sledtrax testar

FAMILJETUR MED SCOTT´s eRIDE SERIE & EN VÄLDIGT NÖJD DOTTER!

Vem behöver en bil när man har ben av stål, likt undertecknads (haha, I Wish) Med en Scott Patron 900 eRIDE under rumpan som hjälper den något matglada pappan, en Thule Chariot vagn på släp med lilla Zoey (15 månader)  som inte kan sluta tjata om nästa cykeltur, och mamma Anna på en bekväm tvåhjulare från Scott kan detta inte annat bli en än succé!? I detta reportage tar vi med dig på en familjeutflykt där cyklarna, en nöjd dotter och massvis av äventyr står i centrum.

Mammas Tjejcykel – Scott Sub Active eRIDE

Mitt i vårt familjeäventyr cyklar mamma stolt på sin Scott Sub Active eRIDE, en optimal tjejcykel med 9 stabila växlar och bra bromsar. Inte bara för att den är komfortabel och praktisk, utan också för att den med sin elassistans ger det där lilla extra när uppförsbacken blir brant eller när pappa på sin Scott Patron 900 börjar dra ifrån lite för snabbt. Cykeln är ett skönt sätt att hålla jämna steg med resten av familjen, utan att behöva svettas floder.

Pappas Skrytbygge – Scott Patron 900 eRIDE

På tal om pappa, han har inte legat på latsidan när det kommer till cykelval. Scott Patron 900 eRIDE är en mountainbike som imponerar, både i design och prestanda. Med den kan han lätt navigera i skog och mark, eller bara skryta lite för grannarna. Vilken han aldrig gör….  Men det viktigaste av allt? Han kan enkelt dra Thule Chariot efter sig och se till att lilla Zoey får den bästa möjliga turen!

En Utflykt Med Thule Chariot

Med Thule Chariot kan Zoey åka med i lyx, säkert och bekvämt, medan resten av familjen trampar på. Det är som att ha en första klassens biljett till naturen, med första parkett till allt vackert som landskapen har att erbjuda. Och eftersom säkerheten kommer först, vet vi att Thule Chariot har tänkt på allt när det kommer till vårt lilla bustroll. Bälte och en stark konstruktion vilket gör vagnen säker samtidigt som den enkelt går att fälla ihop vid transport i bil eller med några klick ändras till en vanlig barnvagn. Smidigt!

”LA” ”LA” Zoey´s cykelkärlek

Lilla Zoey (15 månader gammal)  kan inte cykla på egen hand än, men hennes kärlek till tvåhjulingar är redan djupare än Marianergraven. Det första hon säger på morgonen är “LA”. Är pappa utomhus står hon på bron och spanar in cyklarna. Hon går dessutom och hämtar hjälmen varje dag och går runt med den inomhus och säger ”LA” Som pappa vill man inte göra sin dotter besviken så undertecknad prövar ta ut henne på cykeln så ofta det går. Vi cyklar och handlar, cyklar och gungar, eller tar bara en tur. Vi kan inte annat än le och förstå Zoey. För vem kan motstå känslan av vinden i håret, snabba farter och bra träning för sin feta far!

Sammanfattningsvis:

Cykling handlar inte bara om att ta sig från punkt A till punkt B. Det är ett äventyr, ett familjeband, en kärleksaffär med naturen. Och för vår familj, en källa till oändlig glädje (och kanske lite tjat från Zoey). Så nästa gång du ser en familj på cykelutflykt, vinka till oss, för det är förmodligen vi – på väg till vårt nästa äventyr!

Gillar ni kläderna i artikeln, titta in SCOTT

Läs några Sledtrax Testar

Kontakta din lokala Scott handlare:

SN MOTORSERVICE

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen