Kontakta oss

Produkter

KLIM – STILRENA OCH SÄKRA OFFROADKLÄDER

När man kör ATV, motorcykel, downhill, Sidebyside eller annat motorfordon är skyddsutrustning och kläder A-O. Kraven vi ställer är höga och många, dem ska hålla dig varm och torr, stoppa vinden och vid en krasch skydda din kropp på ett så bra sätt som möjligt. Vi har under sommaren testat en del av KLIMs kvalitets utbud och här kommer våra tankar om dess grymt potenta kläder.

Carlsbad Jacka & Byxa

En ny design som där nästan allt på jackan och byxan förbättrats, ny ventilation på flertalet ställen ett bättre skyddsskal och mer fickor och förvaring. Gore-tex membran som håller dig torr, varm samt håller fartvinden borta. Förstärkta armar och armbågar med 630D cordura membran och inbyggda skydd i toppkvalitet. Inbyggt ryggskydd och förstärkta dragkedjor. Byxan har dessutom både lår och knäskydd. Ett ställ som inte bara är riktigt snyggt utan även ligger i framkant av säkerhet och funktion. Efter att ha använt stället flertalet tillfällen kan undertecknad säga att även om prislappen inte är den attraktivaste så är jackan och byxan i absoluta toppklass. Vi på Sledtrax kan starkt rekommendera denna uppsättning.

Dakar Jacka & Byxa

Dakar är ett nyutvecklad lite tunnare ställ för att klara det mesta av motorsporter. Jackan har förbättrad ventilation och förstärkta Cordura material på armbågar och axlar, byxan är förstärkt öven knän och rumpa. Som tillval finns skydd att köpa separat som passar i byxorna och jacka. Ventilation på armar och ryggslut samt massvis av fickor både bröst och sidfickor. Byxorna har stora ventilationsområden på låren samt två fickor i knähöjd. Stället har en slimmad design och med stretch blir passformen riktigt bra. Passar utmärkt för mindre kyliga dagar på ATV eller Rangern.

Klim är ett av marknadens bästa kvalitéts märken och även om deras produkter kostar några kronor mer än konkurrensen så är det värt. Kör man hårt och ofta med sina maskiner och inte vill handla nya kläder varje år så är dem extra slantarna i Klims produkter väl investerade.

Läs om fler KLIM kläder

Handla KLIM på  SLEDSTORE

Läs på KLIM hemsida

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen