Kontakta oss

Trax impressions

POLARIS TITAN ADVENTURE S4 – TESTAS PÅ WEST YELLOWSTONES MAGISKA LEDER

Den storslagna skönheten i West Yellowstone, USA, har mycket att erbjuda när det gäller snöskoteråkning. Sledtrax fick under senvintern testa Polaris Titan Adventure S4 på dessa magiska leder och naturomgivning. Hur är den att köra? Och vad kan man använda nya Polaris Titan S4 för? Det ska vi ta reda på nu, häng med!

Motorgång som imponerar

Med en stark och tillförlitlig Prostar motor, levererar Polaris Titan Adventure S4 en mjuk och följsam gång. Med enkla inställningar på displayen kan man ändra läget från ECO, som är lite mer bensinsnålt till Sport om man vill nyttja Prostar motorns alla ponnys!

Stabilitet och trygghet på alla leder

Det är inte bara motorgången som imponerar på oss. Polaris Titan Adventure S4 känns också väldigt stabil och trygg. Med en väldigt balanserad tyngdpunkt blir trycket på skidorna optimalt vilket gör Titanen smidig trots sin storlek även i mer utmanande terräng. Med den här besten kan du tryggt och säkert utforska West Yellowstones snöklädda skogar och leder och hemma i Sverige tror vi denna maskin kommer vara optimal för både familjen och för den som behöver en arbetshäst.

För de mest krävande arbetena

Men Polaris Titan Adventure S4 är mer än bara en maskin för äventyr. Den är också otroligt praktisk och kan utrustas på massa olika sätt för de mest krävande uppgifterna. Till exempel kan den utrustas med en vinsch som på denna modell vi testade. Vilket gör att du kan dra tung last fram till kälken eller om du sitter fast så går det att vinscha sig fri. Det finns även mängder med andra tillbehör perfekt för att anpassa efter olika behov och önskemål.

Grym fjädring från FOX

Polaris Titan S4 är utrustad med högpresterande stötdämparna från Fox som enkelt går att ställa in i tre olika lägen, soft, medium och hard, vilket absorberade effektivt under den provsväng vi testade. Bra stötdämpare gör stor skillnad framförallt på lite tyngre maskiner då det resulterar i en mjuk och följsam körupplevelse. För arbete eller familjetur är det bara klicka om till medium eller hard om man ska dra tung last eller ha med sig en passagerare. Något vi också uppskattar är flippen i boogie´n som är genomtänkt vilket gör det enkelt att backa.

Slutsats

Polaris Titan Adventure S4 är en fullblodig arbetsmaskin som också kan ta dig på de mest spännande äventyren. Oavsett om du vill känna adrenalinet pumpa när du susar ner för sluttningarna, eller om du behöver en kraftfull maskin för ditt arbete i skog och mark, så är Polaris Titan Adventure S4 ett utmärkt val. Med en lagom stark och tillförlitlig motor, fantastisk stabilitet och möjligheten att utrustas för de mest krävande uppgifterna, så är denna maskin något vi på Sledtrax starkt kan rekommendera.

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Läs fler Trax Impressions

Kontakta din lokala Polaris handlare:

NORRA SVERIGE:

LINDROTHS MOTORCENTER

TORD´S MOTORSERVICE

KALIX MASKINER

HÄLLGRENS MOTOR

TIDY POWERSPORTS

BILHUSET I PITEÅ

YNGVESSONS MASKIN

CAMP GAUTO

MELLERSTA SVERIGE:

EFFEKT POWERSTORE

ABRIS SJÖ & SNÖ

ÅSARNAS SKOTERSERVICE

MOTORHUSET

POWERSPORT CENTER

SALAB

PROENGINE

Fortsätt läs

Mer i Trax impressions

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen