Kontakta oss

Nyheter

SÄSONGEN 16/17 ÄNTLIGEN HÄR!

Äntligen har tiden kommit då dagarna blir kortare, luften svalare (nåja) och man kan se skymten av den annalkande vintern. I och med detta är det dags att slå upp portarna för ännu en säsong med er favoritskotertidning Sledtrax. Till årets säsong har vi slipat formen på samtliga medarbetare och kommer även att kunna bjuda på en hel del nytt. Med andra ord är det som vanligt, vi leder alla skoterintresserade in i framtiden.

Till det yttre är det mesta sig likt här på Sledtrax, men bakom fasaden har vi under sommarperioden bytt serverhårdvara, vilket var ett absolut måste då ni kära läsare blivit så många att vår stackars 2,5 år gamla server inte längre orkade med att serva er med det bästa från skotervärlden. Därmed fanns såklart inget annat att göra än att avliva den gamla och slänga in nytt och fräscht under huven på Sledtrax.

Om vi ser till upplägget för säsongen kommer vi i vanlig ordning att bjuda på en blandning av beprövade koncept och nysatsningar. Först ut kommer en rad spännande testartiklar av 2017-års modeller så att ni får chansen att läsa allt som är värt att veta om era nya maskiner. Vi har även en internationell satsning på gång lite längre fram i höst som kommer att sträcka sig över hela den kommande säsongen. Exakt vad det är får ni vänta på ett litet tag till, men vi kan lova att det är något de flesta skoteråkare drömmer om!

Tidigare i veckan gick en av våra tidningskollegor ut med att det var en stor dag då de nu även finns digitalt och inte bara på pappersform. Stort välkomna in i nutiden och den digitala världen, hälsar vi på Sledtrax.

Enligt rönnbär, fiskben och väderpinnar kommer vi få se en extremt snörik vinter! Glöm därför inte att tipsa era kompisar om Sledtrax för nu  spänner vi fast säkerhetsbältena kastar in ettan, släpper kopplingen och försvinner i ett moln av damm mot en spännande vinter!

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen