Kontakta oss

Nyheter

Välkommen till nya Sledtrax

Allt har sin tid, lyder ordspråket och nu har tiden kommit för en ny genration att fortsätta den spännande resa Johan Carlsson och Mikael Tarander påbörjade 2010. Sledtrax är en 100% renodlad nättidning för snöskoterentusiaster. Slagsidan för nättidningen är: lust, nöje och sköna upplevelser. Vår engelska slogan “Its a lifestyle” kokar ihop kärnan om vad det här handlar om.

Nej, Sledtrax är ingen vanlig hemsida. Vi är som vilken tidning som helst men trycks mer modernt. Vi har även utgivningsbevis för en gammeldags papperstidning eftersom en del fortfarande lever kvar i det gamla. Som läsare ska du veta att du kan kommunicera med oss enligt källskyddsprincipen och alla andra regelverk som gäller för oss tidningsutgivare. När Sledtrax öppnade 1/1 2010 hade vi en väldigt blygsam målsättning. Vi ville bli störst i Europa, det målet nådde vi i november 2012! Störst är ju en sak, men vi vill gärna även vara bäst på att leverera intressanta snöskoterartiklar. Om vi är det får vi nog aldrig reda på, fast antalet läsare ger förhoppningsvis en hint, hoppas vi. Numera har vi över 90 000 unika läsare i månaden, det tåls att jämföras med pappersupplagor som oftast är runt 10 000.

Vi hoppas att ni gillar den nya plattformen och den stora satsning vi kommer göra på SledtraxTV i år. Vi tänker nytt och tror på den digitalisering marknaden går mot. Vi på Sledtrax vill röra om i grytan hos den så annars förlegade skotertidningsbranschen och leda vägen in i framtiden. Detta genom de senaste nyheterna, bästa testerna och häftigaste reportagen. Hur som, så lovar vi att göra vårt allra bästa för att ni ska få en trevlig upplevelse här på Sledtrax med ständigt nya artiklar och filmer. Inför denna säsong har vi massvis av spännande nyheter och projekt som kommer presenteras under hösten. Helt enkelt något ni inte får missa. Klicka gärna runt på vår nya sida, lägg till oss i er favoritmeny och följ med, för nu är framtiden här!

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen