Kontakta oss

Sledtrax testar

KYMCO MXU 700 ABS – NYTT MÄRKE & MODELL I SLEDTRAX ATV FLOTTA

Våren har äntligen kommit och med den en ny säsong av adrenalinfyllt äventyr. På Sledtrax byter vi nu ut snö mot grus, vattenstänk och snabbrullande cykeldäck. Sledtrax Summer Edition är här, och vi är redo att erövra sommaren med full fart! Först ut i vår imponerande sommar flotta välkomnar vi den kraftfulla nykomlingen, Kymco MXU 700 ABS – Kungen på tronen från Kymco. Vi är spända på att se hur denna maskin ska prestera under sommarens olika äventyr och arbete. Häng med oss på en säsong fylld av spänning och upptäck hur våra första intryck av Kymco MXU 700 ABS sammanfattas.

NYTT MÄRKE & NY MODELL

På Sledtrax strävar vi ständigt efter att nå en bredare publik och erbjuda något för alla. Därför utökar vi i år med flera nya ATV-märken för att tillfredsställa ännu fler av våra läsare och följare. Bland årets spännande nyheter har vi Kymco MXU 700 ABS, Taiwans svar på en både tuff, arbetsvillig och lekfull ATV.

Efter hämtning hos Outdoor Center i Östersund där vi får en genomgång av Lucas lastas maskin och vi beger oss mot vårt första ATV äventyr. Nu är det dags att knäppa hjälmen och utforska vad denna asiatiska kraftmaskin verkligen går för.

POSITIVA VIBBAR DIREKT

Som en underdog till några av de andra ATV-modellerna i premium segmentet måste vi ändå säga att Kymco MXU 700 ABS levererar både körglädje och smidighet. När vi tar ett par första busiga sladdar längs skogsbilvägen rusar blodet och man blir påmind om att köra ATV är kul, riktigt kul! Ett större baksida gör det enkelt att få med sig någon på utflykten samtidigt som att det är enkelt att ta bort vi en knapp bakom sätet.

TEST AV FYRHJULSDRIFTEN

Vi trycker in fyrhjulsdriften via de nya smarta hand reglagen och riktar nosen mot en rejäl snöhög längs vägkanten. Med ett fast och stadigt grepp jobbar vi oss genom den kompakta snön, samtidigt som de grovmönstrade däcken garanterar ett optimalt fäste. Kymco MXU 700 ABS visar upp sin framkomlighet, och vi navigerar med självsäkerhet genom varje hinder. Den här ATV:n levererar inte bara på grusvägar och skogsstigar, utan även i lite tuffare terräng där snön fortfarande ligger kvar. Det är en fröjd att känna hur kraften fördelas jämnt mellan däcken och att uppleva den stabilitet och kontroll som Kymco erbjuder.

VIDARE IN I SKOGEN

Vi far vidare in längs en skogsdunge och känner direkt hur smidig och lätthanterlig Kymco MXU 700 ABS är, även i den mer kuperade terrängen. En särskild detalj vi lägger märke till är den lätta servostyrningen som ger en skön körkänsla utan några obehagliga slag tillbaka i styret. Instrumenteringen är tydlig och lättläst, vilket gör att vi snabbt kan hålla koll på alla viktiga parametrar. Dock finns det utrymme för förbättringar när det gäller maskinens finish, som känns något plastig. Men med tanke på prislappen är denna flaggskeppsmodell från Kymco ett riktigt hett alternativ för alla som letar efter något prisvärt i underkant av de ”värsta premiummodellerna”.

HATTEN AV NÄR VI SUMMERAR VÅRA FÖRSTA INTRYCK

Vi är helt klart imponerade av vår första tur med Kymco MXU 700 ABS! Sommaren är äntligen här och vi kan knappt bärga oss inför alla spännande utflykter och arbeten som väntar. Denna ATV har redan visat prov på sin smidighet och styrka i terrängen, och vi är ivriga att sätta den på ännu hårdare prov. I vårt nästa reportage ska vi ta oss an vedhuggning och andra arbetsuppgifter med denna mångsidiga maskin. Det kommer bli en riktig utmaning och vi lovar att det blir både underhållande och lärorikt. Missa inte detta – vi är säkra på att ni kommer att gilla att följa med oss på kommande rapporter! (Kymco har ett heltäckande återförsäljarenät om ca 40 handlare som täcker Sverige)

Försäkra din ATV via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din ATV via SVEDEA

Läs några fler Sledtrax Testar

Kontakta din lokala KYMCO handlare:

AB NIAN

TRAKTOR CITY

LL SKOG

BIL & FRITID VILHELMINA

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen