Kontakta oss

Trax impressions

LYNX RAVE ENDURO 600 E-TEC 2024 – TESTAS I VILDA VÄSTERNS SNÖPARADIS

West Yellowstone, ett storslaget landskap med sina vida snöklädda vyer och otämjda terräng, utgör den perfekta miljön för vår första provtur med Lynx Rave Enduro 600 E-TEC 2024. Men hur är prestandan på det finska lodjuret? Vad är Sledtrax första körintryck? Det är äntligen dags att köra den tuffa finska lillebrodern på de nypistade autobahn lederna!

Lekfulla leder som är nästintill autobahn

Vilket recept för en kul dag bakom styret! Vårt äventyr med Lynx Rave Enduro 600 inleddes på de breda, välpreparerade leder som slingrar sig genom West Yellowstones vackra landskap. Lynx Rave upplevs med sin precisa styrning och väl balanserade vikt, ruskigt aggressiv och snabb att köra, trots det mindre 600 E-TEC paketet från Rotax går det fort efter leden, ruskigt fort! Kul? ja, minst sagt då undertecknad nästan glömt bort vilket adrenalin det ger att köra med ljusets hastighet efter lederna.

Nytt utseende samma gamla Rave perfektion

År 2024 markerar ankomsten av en ny era för Lynx Rave, med introduktionen av den uppdaterade Radien 2-plattformen. Den nya modellen, Lynx Rave Enduro 600 med ett nytt, elegant utseende som verkligen sätter den i en klass för sig. Radien 2-plattformen framhäver Lynx Raves starka identitet med en skarpare och mer aerodynamisk profil. Dess strömlinjeformade kaross, med raffinerade kurvor och kantiga accenter, skapar en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

Befriad från gupp: Lynx Rave Enduros stötdämpare

Lynx Rave Enduro 600 har alltid skiljt sig från mängden med sin högpresterande stötdämpning. Modellen är utrustad med PPS³ bakfjädring, som absorberade även de mest ojämna gupp som vi stötte på under vår tur i West Yellowstone. Utrustad med KYB PRO 46or gick dansen smidigt och stabilt efter leden, vilket förbättrade både komforten och manövrerbarheten, oavsett vid de tighta kurvorna vi tog oss igenom eller när vi klämde tummen mot styret i några av raksträckorna med mindre whoppis på.

Rotax 600 E-TEC motorn: Effektivitet och kraft i en maskin

Lynx Rave Enduro 600 är utrustad med en Rotax 600 E-TEC motor, känd för sin prestanda och effektivitet. Denna tvåtaktsmotor levererar tillräcklig kraft för att ha riktigt kul bakom styret samtidigt som bränsleekonomin gör plånboken en tjänst. Helt enkelt win win!

Lynx Rave Enduro 600 sammanfattas

Vår provkörning av Lynx Rave Enduro 600 E-TEC i West Yellowstone var verkligen en ögonöppnare, något undertecknad nästan hade glömt är hur kul det är att köra efter led och pressa maskin kurva genom kurva. Snöskotern överträffar helt klart våra förväntningar med sitt grymt potenta stötdämpningssystem kombinerat med ett läckert chassi, elegant utseende och en bränsleekonomisk motor som ger tillräckligt med bus och kul! Det råder ingen tvekan om att Lynx Rave Enduro 600 erbjuder en fantastisk balans mellan prestanda, komfort och körglädje.

Gillar du kläderna? Titta in FXR

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Läs fler Trax Impressions

Kontakta din lokala LYNX handlare:

MJM POWERSPORTS

CROSSFIX

LINDROTHS MOTORCENTER

KALIX MASKINER

LJUNGBERGS MOTOR

AUTO-BLÅ

OKTAN SVERIGE AB

E-SON MASKIN

SN MOTORSERVICE

Fortsätt läs

Mer i Trax impressions

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen