Kontakta oss

Sledtrax testar

POLARIS BIG BOSS 6X6 – STJÄRNAN PÅ HÄSTGÅRDEN

I skuggan av stallets stolta hästar dyker en ny arbetspartner upp: Polaris Big Boss 6×6 ATV. Denna maskin, som förenar tuff arbete med kraftfull prestanda, är mer än bara ett verktyg – den säger sig även göra stor skillnad inom hästgårdens arbetsmetoder. Med sina robusta sex hjul, imponerande dragkraft och förmåga att anpassa sig till alla terränger, står den redo att förenkla och effektivisera de mest krävande uppgifterna på gården. Men hur är den att köra i verkligheten på hästgården?! Det tar vi reda på idag.

Funktion möter prestanda

Liksom de majestätiska hästarna den jobbar sida vid sida med, kombinerar Polaris Big Boss en imponerande blandning av råstyrka och prestanda. Med sin aggressiva design och gedigna byggkvalitet ser den till att arbetsdagen på gården blir både smidigare och mer effektiv. Något vi märker omgående när vi mockar bland hästarna. Stor yta på flaket och tung lastkapacitet gör det möjligt att både frakta med sig saker och utrustning när vi far runt på gården.

Sex hjul för optimal prestanda

Varför nöja sig med fyra hjul när sex kan göra jobbet ännu bättre? Polaris Big Boss 6×6 ATV ger föraren en hög stabilitet och grym framkomlighet över underlaget. Vare sig det handlar om att dra tunga laster eller navigera genom leriga stallgångar, klarar denna ATV av uppgiften med bravur under vår provtur.

En partner på gården

På en hästgård finns det alltid mycket att göra. Från att transportera höbalar och foder till att hjälpa till med underhåll och reparationer. Vi lastar några hinder som ska ut på banan, flaket kommer verkligen till pass oftare än man kan tro, med spännband medtagna lastar du mer eller mindre allt som som ska fraktas utan större hinder. Med Polaris Big Boss 6×6 vid din sida får du en pålitlig partner som klarar av de mest krävande uppgifterna. Dess kraftfulla motor och flexibla lastkapacitet gör den oumbärlig för den moderna hästgårdsägaren.

Säkerhet framför allt

På en plats där stora djur och tunga maskiner samverkar är säkerhet av yttersta vikt. Polaris Big Boss har utrustats med de senaste säkerhetsfunktionerna, från stabiliserande antisladdsystem till ljusstarka lampor som ser till att du syns i alla väder. Dessutom ett säkerhetssystem som gör att du måste sitta på maskin för att kunna starta den. Smart funktion!

Slutord:

På en hästgård är varje detalj viktig. Det är inte bara hästarnas välbefinnande som står på spel, utan även de människor som jobbar där. Efter en dag på gården kan vi inte annat säga att Polaris Big Boss 6×6 ATV är en arbetspartner som är redo att ta sig an varje utmaning, och som gör varje dag på gården lite lättare och mycket mer effektiv. När tradition möter modern teknik, är resultatet inget mindre än imponerande.

Försäkra din ATV via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din ATV via SVEDEA

Läs några Sledtrax Testar

Kontakta din lokala Polaris handlare:

NORRA SVERIGE:

TORD´S MOTORSERVICE

UMEÅ TERRÄNG & MOTOR

MOTORHALLEN

LINDROTHS MOTORCENTER

KALIX MASKINER

MINAB

TIDY POWERSPORTS

BILHUSET I PITEÅ

YNGVESSONS MASKIN

HÄLLGRENS MOTOR

CAMP GAUTO

MELLERSTA SVERIGE:

BIRGERSSONS BENSIN

POWERSPORT CENTER

SALAB

TRACK & TRAIL

ABRIS SJÖ & SNÖ

STRANDBERGETS MOTOR

EFFEKT POWERSTORE

MOTORHUSET

PROENGINE

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen