Kontakta oss

Trax impressions

POLARIS S4 INDY ADVENTURE 137”

Från de snötäckta, vilda landskapen i West Yellowstone, ger vi oss ut i kylan för att testköra den spännande nyheten Polaris S4 Indy Adventure 137″. Med en känsla fylld av förväntan och spänning i den krispiga vinterluften tar vi den nya 4-taktsmodellen från Polaris och ger oss i kast med breda leder och framkomlighet i den kuperade skogen. Vad är våra första intryck? Det ska vi ta reda på nu!

Är detta en ny stjärna på Polaris himlen?

Polaris S4 Indy Adventure 137 är resultatet av flera års arbete med att få fram en modell med 4-takts motor speciellt byggd för att ta dig och familjen både ut i fjällen och hem igen. Polaris Indy Adventure är bland annat utrustad med en förstärkt frontbåge, en praktisk tunnelväska som rymmer mer än vad man kan tro, backspeglar för ökad sikt och en 7S Display med massvis av funktioner såsom Ride Command, dessutom med dubbeldyna vilket gör att du med lätthet delar äventyren med familjen.

Sledtrax första intryck:

Så vad säger vi på Sledtrax om den nya Polaris Indy Adventure S4 137 efter att ha kört den? Kort sagt, komforten är riktigt bra och motorn går tyst och smidigt, det är enkelt att smyga och med stötdämpare från Fox finns möjlighet att ställa in maskinen om man ska åka snabbt efter leden själv eller skjutsa någon i skogen. Polaris S4 Indy Adventure 137’s smidighet och kontroll är svårslagen på leden, dock finns det andra alternativ på marknaden som fungerar bättre i skogen enligt oss. Just för att mattan inte har några högre kammar och med en 4 takt´s motor blir vikten något tyngre vilket gör det lite mer bökigt att ta sig fram i trånga partier.

Vidare på äventyret:

Tiden går och vi fortsätter kring det snöiga landskapet, 7S display visar tydligt vägen genom kartorna och körställningen är ergonomisk och komfortabel. Handtagsvärmen som enkelt ställs in i olika tempraturer via displayen är något vi gillar skarpt. Motorn 3 lägen gör det enkelt att åka bensinsnålt på eco, eller ha riktigt kul med mycket action då sportläget är inkopplat. Polaris S4 Indy Adventure är ingen billig snöskoter även om vi tycker att den är prisvärd. För er som har pengar att inhandla denna sporttourer kommer vi förhoppningsvis att få se många leenden på ansiktena när ni glider fram i fjällen.

Avslutande tankar:

Polaris Adventure S4 137 imponerar i USA på de vidsträckta lederna men kan likaså förbättras vid sidan av, just leden. Med sin tystlåtna och pålitliga motor, suveräna komfort och tydliga display, är Polaris S4 Indy en högpresterare efter skoterlederna. Frågan är om det är en modell som vi på Sledtrax kommer att få se mer av i vinter? Det tror vi iallafall! Håll utkik efter fler intryck och recensioner från andra modeller i kommande veckor.

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Läs fler Trax Impressions

Kontakta din lokala Polaris handlare:

NORRA SVERIGE:

LINDROTHS MOTORCENTER

TORD´S MOTORSERVICE

KALIX MASKINER

TIDY POWERSPORTS

BILHUSET I PITEÅ

YNGVESSONS MASKIN

CAMP GAUTO

HÄLLGRENS MOTOR

MELLERSTA SVERIGE:

EFFEKT POWERSTORE

ÅSARNAS SKOTERSERVICE

POWERSPORT CENTER

SALAB

PROENGINE

Fortsätt läs

Mer i Trax impressions

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen