Kontakta oss

Trax impressions

POLARISERANDE SNÖSKOTER TEKNOLOGI – FÖRSTA INTRYCKET AV 2024 POLARIS PRO RMK 9R 155” 

Under ett par härliga dagar i West Yellowstone har vi äntligen fått möjligheten att prova Polaris Pro RMK 9R 155″ i storslagen natur och mängder med snö. Med dess nya rova Patriot 9R och sitt kända sylvassa chassi som är skräddarsydd för friåkning, har våra första körintryck varit mer än lovande. Häng med oss när vi utforskar vad denna toppmoderna maskin har att erbjuda.

Med kraften hos Patriot 9R motorn:

Nya Patriot 9R motorn är verkligen en styrka att räkna med. Denna tvåtaktsmotor har utformats för att leverera oöverträffad prestanda, där är vi beredda att hålla med, vilken kraft och vilken rapphet denna kraftkälla levererar. I både stökig terräng och mängder med snö matar skotern riktigt hårt och när undertecknad kört fast vilket händer då och då, så går det inte att skylla på att det inte finns tillräckligt med hästar under huven. Absolut den är törstig men smakar det så kostar det!

Ett chassi som står ut i mängden

Det är inte bara motorn som imponerar. Polaris är känt för ett sylvass chassi med grym balans som verkligen skiner när de kommer till skråkörning. Teamet från USA har verkligen utformat Pro RMK 9R 155″ med friåkning i åtanke. Chassit är både lätt och starkt, vilket ger oss en känsla av att man flyter på snön. Dess konstruktion gör att den verkligen är lättmanövrerad i de mest krävande terrängförhållanden vilket vi passade på att testa både med lyckade och mindre lyckade linjer.

En oförglömlig körupplevelse med Sledtrax

Det finns få ögonblick som kan jämföras med den vidunderliga frihetskänsla som kommer när man sitter bakom styret på en snöskoter i ett obefläckat landskap av färsk pudersnö. Motorernas brummande harmoni ligger som ett lock över det öppna landskapet med puder, bara bruten av den lätta knastrande ljudet från snön som försiktigt landar på hjälmen. Ett glädjetjut då och då och massvis av adrenalin. Fy fan, vi längtar redan tillbaka!

En annan känsla infinner sig innanför hjälmen. Du känner dig både kraftfull och obetydlig på samma gång. Kraftfull för att du har kontroll över denna puder hingsten, men obetydlig inför naturens överväldigande storhet och skönhet. Varje sväng, varje hopp, varje whiteroom ger en känsla av att vara fri.

Slutsats av Polaris Pro RMK 9R 155:

Efter våra första turer med Polaris Pro RMK 9R 155″ kan vi utan tvekan säga att denna snöskoter verkligen lever upp till förväntningarna av en potent lössnöskoter. Den levererar både prestanda och glädjetjut om vartannat. Det hörni, är ett toppbetyg från oss på Sledtrax.

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Läs fler Trax Impressions

Kontakta din lokala Polaris handlare:

NORRA SVERIGE:

LINDROTHS MOTORCENTER

TORD´S MOTORSERVICE

KALIX MASKINER

HÄLLGRENS MOTOR

TIDY POWERSPORTS

BILHUSET I PITEÅ

YNGVESSONS MASKIN

CAMP GAUTO

MELLERSTA SVERIGE:

EFFEKT POWERSTORE

ABRIS SJÖ & SNÖ

ÅSARNAS SKOTERSERVICE

MOTORHUSET

POWERSPORT CENTER

SALAB

PROENGINE

Fortsätt läs

Mer i Trax impressions

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen