Kontakta oss

Sponsrade inlägg

SNELL XTX VARIATORREM

Sledstore har nu en stor nyhet som kan bli en riktig ”game changer” på marknaden. Snell XTX variatorrem är en helt ny variatorrem som riktar sig åt de mest påfrestande snöskotrarna, designad för att klara av 600cc och uppåt. Vi kan vara duktiga på att pressa variatorremmar till bristningsgränsen och denna nyhet skall vi utvärdera grundligt. Under säsongen kommer ni att kunna läsa mer om denna utvärdering, men först några ord om produkten som skakar om marknaden.

Många är vi som fått sätta våra surt förvärvade slantar på att köpa nya variatorremmar när helgen nått sitt slut. Visst går det att i många lägen köra lite lugnare och spara på variatorremmen, men vid inspirerad körning kan detta vara svårt. När väl remmen nått sitt öde lovar Snell XTX variatorrem att vara räddaren i nöden. Det utlovas lägre arbetstemperaturer, mer grepp samt en förbättrad hållbarhet – till ett väldigt rimligt pris. Priset ligger på 1699 kr, vilket är ca 1000 – 1200 kr billigare jämfört med en rem av originalmodell. Men om vi känner Sledstore rätt kommer det garanterat någon kampanj under vintern.

Variatorremmen är välkonstruerad och tillverkas i USA med dagens moderna tillverkningsmetoder för att säkerställa rätt prestanda och kvalité. Den är redan hårt utprovad i Dayco´s testanläggning och under denna säsong kommer den att sitta under huven på långtestmaskinerna för Sledtrax. Klicka hem en till just din maskin hos SLEDSTORE och följ oss på Sledtrax för att läsa mer om denna framöver.

Läs mer om Produkter från Sledstore

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen