Kontakta oss

Trax impressions

YAMAHA MOUNTAIN MAX 2024 – VILD 2-TAKT I PUDRET!

Yamaha Mountain Max har funnits på marknaden under några år nu. Varför ändra på ett vinnande koncept? I snöiga förhållande i ett av världens häftigaste snöskoterterränger tar vi nu oss an en första testkörning med Yamaha värsta lössnömaskin. Hur är den att köra? och vad får den för första intryck av Sledtrax hårda testkörning? Det ska vi ta reda på nu.

En Djärv Upplevelse i West Yellowstone

Det vidsträckta landskapet i West Yellowstone har gett oss i Sledtrax-teamet en perfekt möjlighet för att testa gränserna för vad Yamaha Mountain Max 2024 kan åstadkomma. Med mängder av snö och utmanande terräng tar vi nu chansen att se vad denna maskin går för, vi drar igång den blåa skapelsen och fäster nödstoppen i jackan, det är nu dags att bekänna färg.

Positiva Första Körintryck

Efter att ha kört Yamaha Mountain Max 2024 genom olika typer av varierande terräng som både led, öppna landskap för pudersurf, och branta backar med teknisk åkning har Sledtrax-teamet blivit positivt överraskade. Snöskoterns rappa respons kombinerat med ett lätt och välbeprövat chassi från Arctic Cat bidrar till en positiv körupplevelse för oss samtidigt som maskin inbjuder teamet till att utmana oss själv till gränserna.

Yamahas kända för sin Kvalitet

Yamaha har över åren etablerat sig som en tillverkare av pålitliga snöskotrar och detta samarbete med Arctic Cat produktlinje är inget undantag. Varje detalj av snöskotern visar på en funktionalitet och finish som duger gott. Även om vi på tidningen efterfrågar det nya och senaste hela tiden som Yamaha inte riktigt hängt med i de senaste åren så ger Yamaha Mountain Max oss intrycket om en trygg och pålitlig körupplevelse.

Slutord

Yamaha visar än en gång att de är duktiga för att få fram roliga och lättkörda maskiner och tillsammans med Arctic Cat har man med denna modell fått fram en grym Mountain maskin. För de som söker spänning och utmaningar i djup snö så kan Yamaha Mountain Max vara ett hett alternativ för 2024.

Gillar du kläderna? Titta in FXR

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Läs fler Trax Impressions

Kontakta din lokala Yamaha handlare:

MOTORHALLEN GÄLLIVARE

YAMAHACENTER ÖSTERSUND

MINAB

Fortsätt läs

Mer i Trax impressions

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen