Kontakta oss

Sledtrax testar

YAMAHA MOUNTAIN MAX – SISTA TUREN MED LEGENDEN

Utforska vårt senaste äventyr med Yamaha Mountain Max där vi tar dig med på en upptäcktsfärd genom Norrbottens vackra natur. Upplev lätthanterligheten och busigheten hos denna legendariska maskin samtidigt som vi reflekterar över dess betydelse i branschen.

Ett Glädjande Äventyr

Under en solig dag med gnistrande snö gav sig undertecknad ut för en redig sväng med vår blå best Yamaha Mountain Max. Med ett leende på läpparna och en känsla av äventyr i bröstet är förväntningarna minst sagt högt ställda. Vad är intrycken? Det ska vi redan ut nu!

Monorail för smidigheten 

Det dröjde inte länge innan undertecknad upptäckte hur lätthanterlig Yamaha Mountain Max verkligen är. Tack vare dess avancerade monorail-system blir skotern följsam och riktigt smidig mellan träden. vilket gör den till en fröjd att köra även i de mest utmanande terrängerna. Vi prövar också att ge ett res på en översnöad sten och satan så kul detta är, pulsen slår i taket!

Busig Motorkaraktär

Efter att ha kört maskinen under några svängar är det nu dags att testa dess fulla potential. Spärren är släppt och fulla RPM matas ut genom den välbeprövade c-tec2 motorn. Yamaha Mountain Max visade sig vara mer än bara lätthanterlig – dess motorkaraktär är helt enkelt busig. Med kraft och smidighet ger den ett intryck om en hög fun factor!

Perfekt för utforskning

Denna dag spenderades tillsammans med fler från Sledtrax gänget och undertecknad fick möjlighet att kast-byta med Jörgen och hans Lynx Shredder 850. En maskin som är i topp vad gäller busighet och motor. Fördelen dock den blå skepnaden har är dess smidighet när de blir trångt något vi på Sledtrax kunde enas om under dagen.

Avsked till en Legend

Med sorg i hjärtat måste vi dock inse att Yamaha har beslutat att avsluta sin tid i denna industri. Trots detta lämnar Yamaha oss med en mängd härliga minnen och erfarenheter som vi för alltid kommer att bära med oss. Tack för allt, ni kommer vara saknade!

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen