Kontakta oss

Trax impressions

ARCTIC CAT PANTERA 7000 – KATTEN MED KOMFORT

Snöskotrar är inte bara fordon; de är en livsstil! I dessa kyliga riken står katten redo för äventyr och det tillsammans kraft och tillförlitlighet. Modellen heter Pantera 7000 och tillverkas av Arctic Cat. Deras touring modell är inte bara en snöskoter, det är en rå katt på skidor, som förenar oss med vinterns magi genom sin härliga komfort. Följ med på en resa genom denna maskinteknikens pärla!

Kraft i Varje Kurva

Du känner den där kittlingen i magen? Den kommer när du kastar ett öga på Arctic Cat Pantera 7000. Med sina 135 hästkrafter från en 4-takts motor, är detta en maskin som både levererar kraft och prestanda. Tänk dig att susa fram genom vinterlandskapet, med vinden i ansiktet, och bara njuta. Och delad glädje är den bästa! Du kan få med dig en passagerare och dela äventyret med en vän, Pantera 7000 ser till att ni båda åker i stil, hela dagen!

Teknikens Underverk

Arctic Cat tänker framåt, och med Pantera 7000 få du en maskin som har massvis med finesser! En fjädring som verkligen känns, och som tillsammans med ett avancerat styrsystem gör varje åktur till en lek. Du styr, den lyder. Det är som en dans på snön, där du leder och Pantera 7000 följer varje steg. När vi ställer om maskin efter leden lyder den minsta vink från oss, riktigt imponerande!

Stil Möter Bekvämlighet

Vem sa att man inte kan ha både stil och komfort? Pantera 7000 är en lagom kombination av stilren design och omsorgsfullt tänkt komfort. LED-ljus som lyser upp natten och en dubbelsits med elvärme som får dig att glömma bort kylan. Plus, ett lastutrymme som skriker “Packa mig! Ta med allt du behöver för ditt äventyr!

Det Bästa av Två Världar

Arctic Cat Pantera 7000 har det mesta: styrka, teknik och den där lilla extra touchen av lyx. Den är som skapad för vinterns utmaningar och för de som verkligen vill känna varje ögonblick på snön. Både nybörjare och erfarna skoterälskare tror vi på Sledtrax kommer att uppskatta denna pärla. Med Pantera 7000 får du mer än bara en snöskoter – du får en upplevelse. En chans att utforska vintern på bästa sätt!

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Läs fler Trax Impressions

Kontakta din lokala Arctic Cat handlare:

TRAKTOR CITY PITEÅ

YNGVESSON MASKIN

EFFEKT POWERSTORE

ERLAS MOTOR

Läs mer på Arctic Cat

Fortsätt läs

Mer i Trax impressions

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen