Kontakta oss

Sledtrax projektskoter

POLARIS PRO RMK 850 GÖR SKI-DOO SUMMIT 850 SÄLLSKAP I PROJEKTBYGGET!

Precis i tid tills den första snön börjat lägga sig runt om i landet kommer det efterlängtade telefonsamtalet från Johan på Motorhuset i Östersund. Maskinen som transporterats över 500 mil finns äntligen på plats i lilla Svedala. Förväntningarna är på topp, inte bara på grund av att undertecknad ska få träffa sin bästa vinterkompis första gången, utan också av spänningen inför hur detta specialbygge ska sluta om sisådär ett par veckor fram i tiden. Det handlar naturligtvis om Sledtrax andra projektmaskin.

Polaris har steppat upp rejält i år med både en helt ny kraftfullare motor och en react 36” framvagn på pro modellerna. Att maskin sedan tidigare varit en av de bästa i lössnösegmentet är förstås ingen nyhet, däremot är vi nyfikna på att se hur maskinen står sig i den stenhårda konkurrensen när den nu fått de fina uppdateringarna vi på Sledtrax velat se under några år. Allt detta och mycket mer ska ni få läsa om i Henriks långtestartiklar under kommande säsong. Vad vi ska göra med den här maskinen i fråga är något helt annat.

Hur gick hämtningen då?

Jo tack, Johan på motorhuset är nästa lika exalterad över att visa mig runt i deras fräscha lokaler som en annan är på att få se maskinen. På Motorhuset säljer man snöskotrar från Polaris, Johan visar oss även en del av deras sommarsortiment som består av vattenskotrar från Kawasaki, cross motorcyklar från Huskvarna och Honda samt ATV från Polaris. Hyllorna med eftermarknadsprodukter och kläder är välfyllda och känslan inom mig i butiken skriker av ett stort vill ha begär.

 

Vi traskar vidare in mot garaget som ligger i anslutning till showroom. På lyften likt en modell på podiet står våran maskin och glänser. En första beröring längs sidokåpan görs med lätta händer, känslan är såklart att de är du och jag mot kilometervis med puder. Verkligheten kommer ikapp, de sista görs klart inför leverans av verkstadspersonalen och efter någon kopp kaffe och ett ekande tomt konto lastas Pro´n.

 

Redan från fabrik är detta lössnömonster redo för metervis av puder, men som jag berättade mer inledningsvis i artikeln är detta en av Sledtrax projektmaskiner. Vilket innebär att kapen ska fram, delar ska slitas lös, eftermarknads produkter från världens alla hörn kommer att monteras. I slutändan hoppas vi att detta ska bli en av Sveriges mest extrema lössnömaskiner. Hur det ska gå till och hur vi ska lyckas med den höga ambitionen får ni läsa om i kommande reportage här på Sledtrax. Vi kan lova er, de vill ni INTE missa!!

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax projektskoter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen