Kontakta oss

Sledtrax testar

SEA-DOO SPARK TRIXX 3-UP – ANSLUTER TILL TESTFLOTTAN

Skotersäsongen är inte riktigt över i de nordligaste delarna av landet än men vårt sikte är fullt inställt på sommarens leksaker. Ni kommer inom en snar framtid få presenterat vad vi på Sledtrax ska köra för maskiner under årets varmaste månader. Den första maskinen ut är kioskvältaren för den som gillar en massa bus och adrenalin på vatten. Vi pratar givetvis om Sea-doo Spark Trixx 3-up!  

Det är väl ingen som har bommat BRPs Spark eller Spark Trixx? Maskinerna har funnits med i några år nu och har verkligen blivit en succé, vanliga Sparken finns både i 60hk och 90hk utförande medan Trixxen är i 90hk. Sommaren för två år sedan hade vi en Trixx i 2-up utförande, det var en grymt busig maskin som gick sommaren lång och skapade massa roliga minnen. Till den här sommaren har vi valt en Spark Trixx i 3-up utförande. Våra förväntningar är minst sagt högt ställda, lovorden har avlöst varandra och prislappen är helt klart överkomlig. Vi valde den i 3-up utförande för att lättare kunna skjutsa men även få en lite mer stabil maskin, vi hoppas att den ändå behåller mycket av lekfullheten som lillebror erbjuder.

För den som var ute i god tid gick det att välja en ny färg på maskinen Lava Red, den kommer även i den beprövade Manta Green. Vi kommer att köra en Manta Green, ni kanske undrar varför vi valt den gröna då den funnits sedan tidigare? Om sanningen ska fram så var planen en röd men trycket efter den färgen är helt enkelt för stor och i dessa pandemitider är det svårt att trolla, vad vi är rätt säkra på är att vi kommer trivas lika bra med Trixxen oavsett färg.

I väntan på att vi ska få hämta vår vattenskoter från Lindroths har Sea-doo´s hemsida gått varm, tillbehör för att anpassa och bestycka maskinen efter eget tycke finns där. Frågan är bara hur långt man vill gå och hur du ska använda maskinen, vi på Sledtrax kommer att montera på en del tillbehör men det får ni läsa mer om lägre fram i denna artikelserie.

För att vi på ett smidigt sätt ta oss mellan olika platser kommer vi att köpa BRP`s click and go vagn också, undertecknad har inte använt den tidigare men den ska tydligen vara riktigt smidig att använda. Vi kommer att få en genomgång av den och mycket mer när det är dags att hämta vår sommarkompis hos Lindroths motorcenter i Luleå på några veckor. En sak är säker, undertecknad har inte varit så här peppad på sommar sedan Idas sommarvisa ljöd vid skolavslutningen i årskurs 6! Stay tuned..

Se vår review av gamla TRIXX

Kontakta din lokala SEA-DOO handlare:

OKTAN SVERIGE AB

AUTO BLÅ

LINDROTHS MOTORCENTER

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen