Kontakta oss

Produkter

PRODUKTER FRÅN 24MX

Det är väll ingen som har bomat 24MX? Det är en sajt som har det mesta för sommarlek i alla fall om du kör Cross och Enduro. Du hittar allt möjligt som är relevant för både hojen och dig själv. Vi på Sledtrax har valt att testa lite depåsaker fast på ett annorlunda sätt, häng med oss på en middag med utsikt!

Utflykt

Sommaren har börjat med en riktigt rivstart, värmen har varit tryckande uppe i norr och givetvis har vi tagit till vara på det. Vi har kört massa vattenskoter och fyrhjuling men även testat en del produkter. Från 24mx´s har vi köpt två populära produkter nämligen deras easy up depåtältet och race bordet som blir en smidig portfölj när det är ihop fällt.

I stället för att åka ut på banan med dessa prylar valde vi att kroka vagnen bakom Yamaha Kodiaken och fylla den med allt som kunde tänkas behövas för en middag ute i det fria. Tält och bord lastades i vagnen och ekipaget rullade mot utsedd plats.

24MX Tält

Väl framme började arbetet med att göra ett basecamp, vi valde ut en yta som är ganska jämn där bordet ska stå. Måste säga 24mx´s race table är grymt smidigt att sätta upp och förhållandevis stabilt med tanke på vikt och pris. Du får lasta 25kg på själva bordsytan och 100kg per stol, det tycker vi är helt ok! När bordet är i hopvikt är måttet 34x85x10cm vilket är väldigt smidigt och det väger inte mer än 10kg.

24MX Bord

När det var dags för tältet valde vi också en ganska jämn yta, vi var två stycken som satte upp det och då gick det smidigt och snabbt. Tältet vi har är med tre stycken väggar men man kan köpa till en fjärde vägg i olika alternativ. Det finns med en dörröppning eller fönster, du kan också välja en vägg som är halvhög. Kvällen vi var ute blåste det lite så vi behövde inte förankra tältet, här har man tagit fram två olika alternativ. Med tanke på att vi stod på sten skulle sandbag vikterna varit ett bra alternativ där, har du mjukt underlag är jordankaren ett annat bra alternativ.

24mx har massa olika tillbehör och lösningar på dessa depåtält för att täcka upp olika behov. Vi har valt att köpa deras 3x3m i enkel uppsättning, skulle vi behöva mer yta längre fram finns möjlighet att köpa ett till och montera regnskyddet mellan tälten så får du en yta på 6x3m. Du kan variera takhöjden mellan 212-320cm och hela paketet väger 25kg.

När kvällen började gå mot sitt slut monteras tältet enkelt ner, känslan är att det är ett prisvärt tält som är smidigt att jobba med och vi kommer helt klart att få användning av dessa produkter under sommarens kommande aktiviteter!

Läs om fler PRODUKTER

Besök 24MX

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen