Kontakta oss

Reportage

REVELSTOKE SERIES #19 – BILDSPECIAL OCH EN RIKTIGT GRYM YOUTUBE SCENES!

Tiden rusar förbi och jag har snart spenderat sex månader i paradiset och kan gladeligen erkänna att Revelstoke överträffat alla mina förväntningar om en grym vinter med sjuka mängder snö och skoter terräng i världsklass.
Förutom grymt roliga besök under en månads tid från mina vänner hemifrån har undertecknad även haft förmånen att åka med ett antal riktigt duktiga åkare inom skoter branschen. Att inte förglömma är dem vänner jag mött för livet som jag delat ofantligt många dagar till fjälls med och som har visat mig de riktiga guldkornen kring Revelstoke. I denna artikel tänkte jag dela med mig av massvis med minnen härifrån i form av bildspecial eller kanske ska jag säga puderspecial…
Så häng med!

Alla ni där hemma som funderar över att göra en längre resa någonstans långt hemifrån, vare sig det gäller sommar eller vinter, skidåkning, skoteråkning, sommaraktiviteter eller något helt annat rekommenderar jag att sluta fundera. Packa väskan och se världen! Har rest över större delen av världen och jag ångrar inte en dag, måste dock tillägga att denna resa och skoterdröm till Revelstoke tar guldmedaljen. Förutom en riktigt grym Scenes #15 som är producerad och filmad tillsammans med min goda vän Joshua Schneider så kommer här ett hopplock av bilder från säsongen.

BILDSPECIAL

Hoppas ni gillade detta hopplock!
Glöm inte att titta på veckans scenes. Detta är enligt mig bästa än så länge denna säsong så in och kika, detta vill ni inte missa! Finns nu under namnet;Revelstoke Scenes #15 – The Story

Fortsätt läs

Mer i Reportage

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen