Kontakta oss

Produkter

SCOTT KLÄDER 2020, VAD ÄR NYTT?

För ett par veckor sedan var Sledtrax på plats hos Wesslan på Marsfjäll mountain lodge för att klämma och känna på den senaste kläderna och utrustningen från Scott. Eventet bjöd på god mat en intressant presentation och åkning med många av Sveriges Scott återförsäljare i trakterna kring Saxnäs. Vi har tagit en närmare titt på några av nyheterna och de mest spännande produkterna.

Scott prospect snowcross goggle:

En riktigt grym snöskoter goggles som blivit än bättre till nästa år då man adderat ett till lager närmast huden ”No sweat face foam” Det nya lagret ska absorbera upp svetten i ansiktet och på såsätt minska fukt och minimera risken att goggles immar igen.

Scott hjälmar:

I alla av Scotts hjälmar 2020 ingår numera MIPS. Vilket är ett låg friktions lager innanför hjälmen som ska skydda hjärnan vid rotations skador av huvudet. Även ett flertal nya designs finns tillgängligt.

Scott Monosuits, Delade ställ:

Nya designer och färger, i vissa modeller kommer ett helt nytt material som ska vara slitstarkare än tidigare. Meshtyg på insidan och med vattenpelare på 20.000 ska plagget stå emot väta och fukt. Om så är fallet ska Sledtrax ta reda på under nästa säsong.

Scott skydd:

Scott kör till kommande år en Softcon 2 familj där skydden är mer flexibla samt ger föraren en bättre smidighet. Softcon 2 jacket, Softcon 2 kneeguards, Softcon 2 body armor protector är några av skydden i serien som vi på Sledtrax ser fram emot att testa med spänning.

Nedan finner ni lite bildspecial från eventet:

Fortsätt läs

Mer i Produkter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen