Kontakta oss

Sledtrax projektskoter

SKI-DOO FREERIDE 850 E-TEC 154”- ANSLUTER TESTFLOTTAN

Mängder med snö komma i fjällkedjan dem kommande dagarna och vad passar då inte bättre än att hämta en av årets busigaste lössnömaskiner. Till i år har vi en tvist på vår Ski-doo Freeride 154” då den ska byggas om av OKTAN till en av årets projektmaskiner. Men först ska vi hämta den hos handlaren och det ska ni få läsa om nu.

Undertecknad är utan tvekan väldigt spänd på årets Ski-doo Freeride dels då jag av förra året fick mersmak av en annan Ski-doo nämligen Tundran men även för att denna snömoppe ser onekligen intressant ut på papperet. Kort tunnel, kralliga stötdämpare och en ettrig bensinsnål 850 e-tec motor. Känslan är onekligen bra!! Jag har tänkt använda maskin som en packåsna under all filminspelning framöver så elstart är något jag dessutom uppskattar.

När jag anländer till OKTAN är det full fart på hela anläggningen Erik som driver anläggningen tillsammans med Emil och Magnus berättar att man sålt ca 300 maskiner inför säsongen och att man fått in 180 maskiner och många av de resterande leveranser är på väg. På hyllorna ligger fullt med tillbehör och kläder från dem största eftermarknadsbolagen. Man slås faktiskt varje gång av deras anläggning när man kliver in genom dörren, stora och fräscha lokaler med allt skotergodis man kan tänkta sig. Fast det råder ett organiserat kaos så är det prydligt och fint i butiken.

EMIL SKI-DOO BYGGE

Dessutom fastnar ögonen på en Ski-doo Expediton som Emil håller på att bygga om till sin ”alltiallo hingst” Sjukt mycket fina tillbehör och en båge som skyddar mer eller mindre hela maskin. Spännande att se hur detta projekt kommer sluta.

Vi går till maskinen där Erik ger mig en grundlig genomgång och en snabbutbildning om hur man spänner kedjan, ändrar karaktär på stötdämparna samt massa andra tricks och fix. Ett stort plus är service intervallen där man endast behöver serva en gång per säsong. Smidigt och enkelt, det gillar vi! Papperna signerat och den obligatoriska handskakningen ”efter spritade händer” görs! Maskin lastas och inom en snar framtid ska maskin faktiskt få göra ett kärt återbesök på Oktan!

Som jag tidigare nämnde så blir årets Freeride 154” en av Sledtrax projektmaskiner och vi går som vanligt all in i våra byggen i år ska maskin rustad med massvis av produkter både från Oktan, Modshop, Öhlins powersports, Skinz, Iceage, Swetown, Duell, ZRP, Släpintheface. Alltså ett toppenbygge som ni snart får se byggas ihop i ett kommande SledtraxTV avsnitt. Så håll tillgodo.

Försäkra din snöskoter via SVEDEA

Läs fler SLEDTRAX TESTAR

Kontakta din lokala Ski-doo handlare:

TORDS MOTORSERVICE

AUTO-BLÅ

OKTAN SVERIGE AB

LINDROTHS MOTORCENTER

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax projektskoter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen