Kontakta oss

Sledtrax testar

SLUTRAPPORT SCOTT PATRON 900 eRIDE – EN MULTIFUNKTIONELL CYKEL FÖR ALLA ÄVENTYR!

Efter en hel säsong av varierade användningsområden har vi kommit till slutsatsen att Scott Patron 900 eRIDE är en cykel som lever upp till våra höga förväntningar. Från lugna familjeutflykter till spännande downhill- och trailåkning har cykeln ständigt imponerat med sin prestanda, hållbarhet och mångsidighet. Detta är en cykel vi varmt kan rekommendera till andra entusiastiska cyklister.

Mångsidighet och användningsområden

Scott Patron 900 eRIDE är ingen enkelriktad cykel. Den excellerar i en mängd olika terränger och situationer. Detta gör den till den perfekta cykeln för en aktiv familj som vi, som njuter av allt från lugna utflykter till parken till mer tekniska och utmanande terränger.

Prestanda och drivsystem

En av de mest imponerande egenskaperna hos Scott Patron 900 eRIDE är dess kraftfulla elektriska drivsystem. Det har inte bara underlättat i tuffa stigningar men också gett en extra skjuts som gör cykelturer ännu mer njutbara. Detta har varit särskilt uppskattat under längre familjeutflykter, där undertecknad annars skulle blivit mycket trött då vi drar vår vagn från Thule med vår dotter i.

Hållbarhet och byggkvalitet

Efter en säsong av intensiv användning har cykeln visat minimalt slitage, vilket talar för dess robusta konstruktion och högkvalitativa komponenter. Detta är en investering som vi tror håller för flera säsonger framöver. Även om stötdämparna från Fox ska servas efter ca 50 timmar och att kedjan ska smörjas till och från ser vi inget annat slitage eller glapp i cykeln.

Komfort och anpassningsförmåga

Med sin moderna geometri och välplacerade dämpning, har cykeln levererat komfort över förväntan, vilket är extra viktigt under längre turer. Den är också enkel att justera för olika förare, vilket gör den mångsidig beroende på hur och vart man cyklar.

Slutsats och rekommendation

Även om Scott Patron 900 eRIDE ligger i ett högre prissegment, tycker vi att det är en investering som är värd varenda krona. Scott Patron 900 eRIDE har varit en otrolig tillgång för både undertecknad och för vår familj genom säsongen. Med sin mångsidighet, hållbarhet och prestanda, har den mött och överträffat många av våra förväntningar i varje aspekt. Detta är en cykel vi kommer att fortsätta använda och som vi helhjärtat kan rekommendera till andra. Med det ser vi fram emot en ny säsong med det senaste inom e-bikes till nästa sommar.

Läs några Sledtrax Testar

Kontakta din lokala Scott handlare:

SN MOTORSERVICE

E-SON MASKIN

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen