Kontakta oss

Sponsrade inlägg

TRANSPORTKAPELL FRÅN SKOTERDELEN!

Mitten på januari har passerat och Kung Bore verkar ha missat delar av leveransen med vårt efterlängtade vita guld som lyser med sin frånvaro i stora delar av snöskotersverige… På sina håll finns det fina förhållanden och superbra åkning vilket betyder att befolkningen som gjort det fatala misstaget att bosätta sig på låglandet nu vallfärdas mot fjällens snötäckta vidder. SKOTERDELEN har transportkapell för dessa roadtrips.

Ekipage efter ekipage med hugade snöskoterentusiaster rullar längs våra väl underhållna vägar med siktet inställt på högre breddgrader. Men vad gör det att åka lite bil? Roadtrips är ju hur roligt som helst! Många kvalitetstimmar med polarna i bilen är ju ren och skär bonus!! Efter timtals av gula bilen leken och gissa färgen på nästa bil så är det dags att göra ett sista pitstop och fylla på depåerna innan de lämnar den allmänna servicen som förser dem med korv i baguette, sockerstinn energidricka och bränsle till deras guldklimpar som står på släpvagnen och skiner.

Glad i hågen och med mosbricka i blick bakom solbrillorna hoppar de ur bilen och slänger ett öga mot vagnen. Plötsligt infinner sig en chockerande känsla likt när man första gången blev lurad som liten att hålla i ett ko stängsel! På släpvagnen står deras juveler och gör allt annat än skiner, inbäddade i ett lager av vägsalt och grus ser det närmare ut som att de är på väg till återvinningen och inte på skoterweekend.

Lösningen på problemet heter transportkapell! Skoterdelen har tagit fram ett kapell som är mycket prisvärt och väldigt smidigt att använda. Det finns i tre olika storlekar för att passa de flesta maskinerna på marknaden. Kapellet är tillverkat i ett vatten och oljeavstötande material med mycket hög brottstyrka samt en förhöjd flamhärdighet. En mycket smart funktion är en liten öppning vid tanklocket försedd med dragkedja så att man kan stanna och tanka upp utan att behöva ta av kapellet. Det mista kapellet ropar du hem för 799:- sedan ryker det en femtilapp till per storlek uppåt och det tycker vi är en väldigt liten summa med tanke på att du håller din maskin skyddad från vägsalt och smuts vid din nästa resa.

KÖP TRANSPORTKAPELLET

Läs fler artiklar från SKOTERDELEN

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen