Kontakta oss

Sponsrade inlägg

RAVEN EDGE VENTMAX MAGNETIC

Har du tröttnat på att torka av dina skoterbrillor varje gång du stannar upp för att snacka med polarna, eller när du lyckats köra fast?  Sledstores nya Raven Edge Magnetic kan vara lösningen! Vi kommer under vintern att testa deras nya goggles och se om de håller måttet!

RAVEN EDGE VENTMAX MAGNETIC

Istället för att stå där och försöka gnida bort is eller imma från linsen kan man med dessa googles snabbt och smidigt byta lins. Linsen fästs nämligen med hjälp av en magnet. En liten flärp på linsen gör att det är busenkelt att avlägsna den, även med handskarna på. Under tio sekunder monteras en annan lins, oerhört smidigt!

Vid soligt väder kan du enkelt plocka fram en mörkare lins, som kan bytas ut hastigt och smärtfritt om ett väderomslag skulle ske på en svinblink och en ljusare lins skulle bli nödvändig. Allt detta utan att behöva kånka runt på en massa glasögon för specifika tillfällen eller när vädret växlar. Vadderingen runt glasögonen känns riktigt bekväma vid första kontakt med brillorna och halkskyddet på banden gör att dom sitter där dom ska på hjälmen.

RAVEN EDGE VENTMAX MAGNETIC

Priset på denna skapelse då?

Många gånger är det nere på 299 kronor, för kampanjer på Sledstore är ofta återkommande. Det ska bli intressant att se om dessa brillor som ligger i den lägre prisklassen håller samma kvalitet som sin broder Sniper som visat prov på mycket bang for the buck!

Köp ditt par: RAVEN EDGE VENTMAX MAGNETIC

Läs fler SPONSRADE INLÄGG

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen