Kontakta oss

Trax impressions

YAMAHA SIDEWINDER L-TX LE EPS – SNÖSPRUTANDE ADRENALIN I WEST YELLOWSTONE

Ett snöskoteräventyr genom West Yellowstones ledsystem som tar din puls till maximala höjder? Jaaa, det är något vi fick uppleva i vintras när vi tog Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS på en första åktur. Med hårresande accelerationer och farter långt över vad som är lagligt ska vi nu ta med er på ett adrenalinfyllt reportage på en av 2024 års snabbaste maskiner. Håll hårt i styret, för nu åker vi!

Hjärtat av Beasten

Under huven på Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS sitter en kraftfull turboladdad 998cc trecylindrig motor, designad för att leverera hårresande acceleration under alla förhållanden. Denna mäktiga motor ger otroliga 180 hästkrafter, vilket gör att Sidewinder kan ta sig upp till makalösa hastigheter på endast ett ögonblick. Rovan har utformats för att ge en smidig, responsiv kraftöverföring, vilket betyder att du kan känna varje liten nyans av Sidewinders kapacitet under fingrarna. Eller?

Landskapet & Ledsystem som tar andan ur dig!

West Yellowstone, beläget i den vackra delstaten Montana, är känt för sina spektakulära naturlandskap och otroliga snöskoterkörning. Med höga berg och böljande dalar erbjuder detta område en perfekt plats för äventyrslystna snöskoterentusiaster att utforska. West Yellowstones ledsystem är en riktig pärla och vi på Sledtrax förstår varför man just väljer denna plats för körning av alla 2024 års modeller. Med sina vidsträckta spår och otroliga vyer ger det en oslagbar åktur. Tillbaka till Sidewindern, det är äntligen dags, vi vrider nu om nyckeln knäpper hjälmen och börjar vår färd längs dalgången.

Satan så kul och läskigt..

Det första intrycket Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS ger oss är en läskigt snabb acceleration av den turbomatade Genesis-motorn. Vi håller i oss stenhårt när tummen pressas mot styret men vi släpper snabbt av då det går alldeles för fort för gubben som är undertecknad, satan så läskigt, men helv**e så kul! Adrenalinet fyller nu topp till tå och man känner sig mer levande än någonsin tidigare. Tanken infinner sig att denna snöskoter är byggd för att erbjuda maximal prestanda och adrenalinkickar.

Stötdämparna: Tämja Vinterns Oregelbundenheter

Ingen tur på West Yellowstones nyprepparerade leder är någonsin helt jämn, men med Sidewinders avancerade stötdämpningssystem färdas du bekvämt och slagen i styret uteblir då maskinen är utrustad med styrservo. Den här snöskotern är utrustad med Fox QS3 stötdämpare fram och bak, vilket ger föraren förmågan att snabbt och enkelt justera fjädringsförhållandena efter behov. Oavsett om du befinner dig på autobahn i West Yellowstone eller i Svedalas knöliga enfiliga leder.

Sammanfattning

Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS i West Yellowstone är mer än bara en snöskoter; det är en adrenalinpumpande upplevelse. Likt ett kärnkraftverk ger spänning är Yamaha´n en mästare att få sin chaufför, i det här fallet undertecknad, att gång efter gång utmana ödet och få känna sig som en riktig adrenalinjunky. Maskin kombinerar hjärtklappande kraft och förstklassig stötdämpning, för att skapa en ledpiskare som är lika spektakulär att köra som den är snabb. Så om du vågar att hålla dig fast och ta en åktur du aldrig kommer att glömma, jaaaa, då är det dags att sätta dig bakom styret på en Yamaha Sidewinder L-TX LE EPS.

Gillar du kläderna? Titta in KLIM

Försäkra din Snöskoter via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din Snöskoter via SVEDEA

Läs fler Trax Impressions

Fortsätt läs

Mer i Trax impressions

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen