Kontakta oss

Sponsrade inlägg

FRIGUS 12L BACKPACK

När man ska ut på en dags skoterkörning vill man gärna ha med sig en ryggsäck för att packa i. Den får inte vara för klumpig om man ska kunna köra aktivt och får inte heller haka i träden vid backcountry åkning. Med det i åtanke har Sledstore tagit fram Frigus 12L.

FRIGUS 12L Backpack

Sledstore fortsätter bygga på med produkter till sin egna produktlinje. Den här gången har man haft smidighet i fokus. Frigus 12L är en ryggsäck som endast bygger 13cm och har ett fack utanpå för spadbladet, inuti hittas fästen för spadhandtag och lavinsond. Vi på Sledtrax har kört med den här ryggsäcken i några dagar och har fått ett riktigt bra intryck. 

Frigus 12L Backpack

I Frigus får man med sig det viktigaste för att klara en dag bland träden och ryggsäcken är så pass smidig att du kan köra med den på ryggen hela tiden. Vi har väll alla haft med oss stora ryggsäckar ut i skogen som rymmer mycket, baksidan med dom är att ofta så tar man av sig ryggsäcken för att bli smidigare när det ska börja klättras och leka. Då har du inte med spade vid en fastkörning eller ännu värre så saknar du både lavinsond och spade om olyckan är framme. 

Frigus 12L Backpack

När vi kört med ryggsäcken har vi haft med oss en tröja, ett par extra handskar, dryck och lite fika. I det fleeceförsedda gogglesfacket har vi haft torra googlar för hemfärden. Helt klart en bra och prisvärd ryggsäck från Sledstore.

Beställ den på SLEDSTORE

Läs fler SPONSRADE INLÄGG

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen