Kontakta oss

Sponsrade inlägg

SN MOTORSERVICE

Den obligatoriska skoterns dag är avklarad och det vita guldet har börjat visat sig i stora delar av landet. Inför säsongen har vi beslutat oss att dra lite extra hårt i handbromsen hos en av handlarna uppe i norr. Det är ett företag som firar 50 år i Boden och säljer märken som Polaris, Lynx , Can Am  och Husqvarna. Häng med när vi träffar gänget på SN Motorservice!

SN Motorservice

Vi träffar gänget på SN Motorservice i samband med skoterns dag. Butiken var verkligen fylld till spetsarna och vi hittar ett gediget utbud av tillbehör och kläder. Väggarna är fyllda med dom senaste modellerna och färger, du hittar nog alla stora märken här och kanske är det just därför kunder åker hit långväga när det ska handlas.

Har man inte möjlighet att åka hit personligen kan man alltid handla via vår webbshop säger Angelica, det är hon som har hand om hemsidan och satsningen på att synas mer på sociala medier. Här läggs kontinuerligt bilder från deras klädkollektion ut och även på de ambassadörer som företaget har. För Lynx har de Marielle Kvickström och för Polaris kommer Mattias Webering att köra och Emilia Marjeta kommer att synas i TOBE kläder. Både Mattias och Marielle fanns på plats i butiken under skoterns helg.

SN Motorservice

Angelica är tredje generationen som jobbar här och tillika barnbarn till Sixten Nilsson som grundade familjeföretaget. Starten skedde 1968 i en liten källare uppe i Korpilombolo då med stora fokuset på motorsågar. Då det var två Husqvarna handlare i samma by fick Sixten frågan om att driva företaget vidare i Boden, han hoppade så småningom på det tåget och resten är historia som man säger.

Verkstad SN Motorservice

De sju personerna som jobbar på SN Motorservice idag har tillsammans massvis med år i branschen och sitter på stor kompetens, det skvallrar väggen om i ett av kontoren. Här hittas priser på flertalet ”årets handlare” både hos Polaris och Lynx. I fjol fick man även priset ”årets Svedea verkstad” som är framröstat av kunderna vilket är extra roligt då man för några år sedan gjorde en stor satsning och byggde ny verkstad med fyra lyftbord och glaspartier in mot butiken.

Ord som ”nöjd kund” och ”kund i fokus” kommer upp flertalet gånger under vårt samtal från både Kenneth och Lena. Vi kommer fortsätta jobba på det viset och driva verksamheten framåt med fortsatta goda kundrelationer säger de.

Personalen på SN Motorservice

Vi på Sledtrax skulle vilja rekommendera er läsare att besöka Sixten Nilssons motorservice både för det goda kundbemötandet man får och även det stora utbud av produkter som hittas här!

SN MOTORSERVICE

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen