Kontakta oss

Reportage

MOTORHUSET – FRAMTIDENS FORDONDESTINATION FÖR POWERSPORT

Motorhuset, den välkända återförsäljaren av fordon och tillbehör, har nyligen slagit upp dörrarna till sina nyrenoverade lokaler i Brunflo där Europavägarna möts. Med en imponerande bredd av produkter från märken som Polaris, Indian, Husqvarna, Honda samt en unik begagnathall, står Motorhuset redo att erbjuda en förstklassig service till alla powersportintresserade. Bakom framgången står Johan Öhlen och Oskar Lindqvist, vars passion och kunskap garanterar en oslagbar kundupplevelse. Sledtrax tar en närmare titt på denna dynamiska destination för fordon och tillbehör.

Nystart i moderna lokaler längs Europavägarna

Motorhuset, en etablerad flaggbutik för powersport och tillbehör i Östersund har nyligen flyttat till nyrenoverade lokaler i Brunflo, strategiskt placerade där europavägarna möts. Denna flytt markerar en ny era för företaget, som nu kan erbjuda sina kunder en ännu bättre shoppingupplevelse i moderna och rymliga lokaler och dessutom erbjuda provkörningar med skoterspåret alldeles i anslutning till fastigheten.

Ett brett sortiment för alla powersportintresserade

Motorhusets produktutbud är omfattande och varierat, på utbuds listan finns Polaris snöskotrar och ATV, Husqvarna Cross & MC, Indian motorcyklar, Honda och husbilar/husvagnar. Dessutom erbjuder butiken ett stort utbud av kläder och tillbehör från dem ledande leverantörerna såsom KLIM, Scott, Jethwear, AMOQ vilket gör det till en one-stop-shop för alla fordonsrelaterade behov. I bakre delen av lokalen ligger även en verkstad som utför service av de mesta du kan tänka dig.

Begagnathallen – en skattkammare för fynd

En unik aspekt av Motorhuset är deras begagnathall på nedervåningen. Denna del av butiken är fylld till brädden med ett imponerande urval av begagnade skotrar, motorcyklar och ATV:er. För de som söker efter ett prisvärt alternativ eller särskilda modeller är begagnathallen ett måste att utforska.

Expertisen som gör skillnad

Kärnan i Motorhusets framgång är dess personal. Johan Öhlen och Oskar Lindqvist är inte bara några av butikens ansikten utåt utan även dess hjärta, med sitt gedigna intresse och omfattande kunskap inom snöskotrar och powersport. Deras engagemang för kundnöjdhet och service är exceptionell och de strävar ständigt efter att ge varje kund en personlig och tillfredsställande upplevelse.

Sledtrax rekommenderar

Vi på Sledtrax kan inte nog betona hur imponerade vi är av Motorhuset. Vi har under många år arbetat tillsammans och alltid haft ett trevligt bemötande. Inte bara är deras nya lokaler ett lyft för regionen, men deras engagemang för kvalitet och kundservice ger kunder över hela Jämtland. Vi uppmanar alla nyfikna att göra ett besök hos Motorhuset – det är en upplevelse som inte bör missas.

MOTORHUSET

Läs fler REPORTAGE

Fortsätt läs

Mer i Reportage

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen