Kontakta oss

Reportage

NAVIS POWERSTORE – BUTIKEN MED DET STORA UTBUDET

Navis powerstore i Luleå är ett familjeföretag med ett brinnande motorintresse och då främst snöskoter, men även ATV, UTV, MC och husbilar med mera hittar man här. Det är med andra ord en välfylld butik med ett stort utbud som vi nu ska kika lite närmare på.

Navis

Navis slog upp portarna 2011 och Luleborna fick en ny Arctic cat handlare i stan. Det  var startskottet på en framgångsrik saga och det tog inte lång tid innan man var en av de största Arctic cat handlarna i Sverige. Numera är det dessutom ett familjeföretag med Mikael och Karolina Hjorth tillsammans med sonen Axel som styr skutan. Rätt snabbt märker man att det inte är så konstigt att de jobbar med skoterförsäljning. Samtliga har nämligen ett brinnande motorintresse vilket märks när vi pratar om specialbyggen och skoteräventyr som de varit med om.

Axel, Mikael och Karolina Hjorth

När man kliver in butiken slås man av att det är ett grymt stort utbud både av skotrar tillbehör, kläder och andra fordon. På plan 2 är det en hel Scott outlet med hela deras skoterutbud med hjälmar, overaller, goggles med mera. Man hittar även andra märken bland kläderna och man kan utan problem se till att man har rätt utrustning från topp till tå.

Det är inte bara personlig utrustning som man har ett stort utbud på, en trappa ner hittar man även alla tillbehör som har med en motordriven fritid att göra. Vintertid är det givetvis skotrar som får största uppmärksamheten med fotsteg, lyftbågar, oljor, packlådor för att nämna lite av utbudet.


En välfylld butik

Under samma tak har man en verkstad där man utför service på alla fordon som man säljer. Mekanikerna har även dom ett brinnande intresse precis som ägarna, vilket märks när vi pratar om skoter och deras planer med sina privata maskiner inför vintern. Man kan med andra ord lämna in sin maskin med gott samvete då kunskapen är stor på Navis.

Navis

Oavsett om det gäller arbete eller om man är intresserad av en aktiv fritid på en atv/utv eller snöskoter finns det något för alla i den välfyllda butiken Navis powerstore.

Läs fler Reportage

Fortsätt läs

Mer i Reportage

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen