Kontakta oss

Sledtrax testar

POLARIS SPORTSMAN 570 ÖHLINS EDITION – EN DAG PÅ DOWNHILLBANAN

Polaris har alltid varit en tungviktare när det kommer till offroad-körning i ATV segmentet. Med deras kanske tuffaste modell, Sportsman 570 Öhlins Edition, tar Polaris komforten och upplevelsen till en helt ny nivå, särskilt för den inbitne downhill-cyklisten. Häng med en dag när vi kombinerar ATV- körning med downhill-cykling tillsammans med Jakob Nedler.

FOTO: NIKLAS SUNDIN RIDER: JAKOB NEDLER

Perfekt partner för downhill-entusiasten

En av de mest slående fördelarna med Polaris Sportsman 570 Öhlins Edition är dess otroliga kapacitet för lasthantering. Med det rymliga racket både fram och bak i kombination med den starka fjädringen från Öhlins, är det ingen match att transportera allt du behöver för en dag på downhill-banan. Allt från cyklar, verktyg, skydd och något att snacksa rymms enkelt på denna maskin.

FOTO: NIKLAS SUNDIN RIDER: JAKOB NEDLER

Idag har vi med oss Jakob Nedler en rutinerad downhill åkare ursprungligen från BMX världen. Vi tar en första tur uppför den slingriga leden i Fugelsta någon mil utanför Östersund. Nu är det action och Jakob imponerar med sina tighta kurvor och hopp nedför den nybyggda banan.

FOTO: NIKLAS SUNDIN RIDER: JAKOB NEDLER

Öhlins stötdämpare ger en ojämförlig körupplevelse

Det som verkligen sätter Sportsman 570 Öhlins Edition i en egen klass är dess fjädring. Utrustad med Öhlins stötdämpare, som är kända världen över för sin prestanda och hållbarhet, ger den en fantastiskt mjuk och följsam körupplevelse. Oavsett om det är en knölig skogsstig eller tuff terräng, klarar dessa stötdämpare av det med bravur.

FOTO: NIKLAS SUNDIN RIDER: JAKOB NEDLER

Detta är något vi själva lägger märke till när vi färdas i den lite mer stökiga terrängen, komfortabelt och smidigt puttrar vi fram och guldet i chassit gör åkturen riktigt behaglig. Fjädringen anpassar sig inte bara till terrängen utan också till lasten. Även under tung last bibehåller Sportsman 570 Öhlins Edition sin komfort och stabilitet, vilket imponerar på oss en aning.

FOTO: NIKLAS SUNDIN RIDER: JAKOB NEDLER

Gjord för äventyr

Med Polaris Sportsman 570 Öhlins Edition, är dina äventyr inte begränsade till downhill-spåren. Tack vare dess prestanda, hållbarhet och lastkapacitet, kan du ta dig an alla slags terränger och aktiviteter. Kanske en tur över fjället, eller en utflykt till en avlägsen fiskesjö? Med Sportsman 570 Öhlins Edition, blir dessa äventyr inte bara möjliga, men också bekväma och roliga.

FOTO: NIKLAS SUNDIN

Sammanfattning

Polaris Sportsman 570 Öhlins Edition är en potent ATV med många användningsområden. Tack vare sin imponerande lastkapacitet, högkvalitativa stötdämpare från Öhlins och pålitliga prestanda, ger den en upplevelse för alla som söker frihet och äventyr på fyra hjul.

Försäkra din ATV via DINA FÖRSÄKRINGAR

Försäkra din ATV via SVEDEA

Läs några Sledtrax Testar

Kontakta din lokala Polaris handlare:

NORRA SVERIGE:

TORD´S MOTORSERVICE

UMEÅ TERRÄNG & MOTOR

MOTORHALLEN

LINDROTHS MOTORCENTER

KALIX MASKINER

MINAB

TIDY POWERSPORTS

BILHUSET I PITEÅ

YNGVESSONS MASKIN

HÄLLGRENS MOTOR

CAMP GAUTO

MELLERSTA SVERIGE:

BIRGERSSONS BENSIN

POWERSPORT CENTER

SALAB

TRACK & TRAIL

ABRIS SJÖ & SNÖ

STRANDBERGETS MOTOR

EFFEKT POWERSTORE

MOTORHUSET

PROENGINE

Fortsätt läs

Mer i Sledtrax testar

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen