Kontakta oss

Nyheter

Skoterns dag – Sledtrax på besök hos en del av handlarna.

Kanske årets viktigaste dag var i helgen. I alla fall enligt de flesta av oss med ett gediget brinnande skoterintresse. Skoterns dag är en dag när vi åker mellan de olika handlarna för att klämma och känna på de senaste nyheterna inför kommande säsong samt att bygga upp en extra längtan inför vintern. Sledtrax crew var på besök hos flertalet handlare runt vårt avlånga land och såhär såg det ut.

Auto-blå:

Fredrik Andersson Summit!

Mycket folk på plats hos Auto-blå i Lycksele. Både Fredrik Andersson från Northern lights films maskin var på plats samt Markus Lidbergs maskin.

Markus Lidbergs maskin!

Butiken var välfylld och massvis av skoterintresserade Lyckselebor frodades i BRP:s nyheter.

Välfylld butik hos Auto-blå

 

Storforsvarv & Marina AB:

Oskar Andersson & Adam Thomelius körde uppvisning på vattnet hos handlaren.

Arctic Cat handlaren bjöd på flertalet nyheter i form av b.la. Alpha One. Mycket folk var på besök i butiken och Grabbarna från Arctic Cat team Sweden bjöd på en uppvisning på vattnet.

Robin Renströms maskin!

Oskar Andersson

 

Yamahacenter Skellefteå:

Hos Yamaha center i Skellefteå möttes man av total vinterkänsla. Utanför dörren till entrén stod där en Toyota Hilux lastad med en Yamaha Viking VK540, som man hade möjlighet att få använda en helg om turen stod vid ens sida. Inne i butiken hade man ej sparat på krutet, projektskoter och uppklädda skyltdockor direkt i synfältet. Väggarna fulla av nyheter från Yamaha och golvet fullt av folk som nyfiket granskar varenda skoter.

 

Hällgrens Motor:

Vid ankomst till Hällgrens Motor i Burträsk möttes vi av massor av bilar, en fint uppriggad entré samt en härlig vinterkänsla. Inne i butiken var det fullt med folk och spännande nyheter från Polaris. På markplan hittade man gott om häftiga prylar. Här var det fullt av allt från påkostade projektmaskiner till UTV:s och snyggt uppställda skotrar från Polaris.

En trappa upp kommer man till meckat av skoterkläder och tillbehör, en hel vägg full av spännande nyheter från bland annat FXR och Jethwear.
I lokalen för begagnade maskiner stod det snyggt uppradat en mängd maskiner med bra variation.

 

Norrmaskiner:

Klockan var bara 11 och redan var det fullsatt på parkeringen till Norrmaskiner i Orrliden. Folk från hela Skellefteå hade här samlats för att kolla på Arctic Cats senaste maskiner. Utöver dessa nyheter stod här uppradat en härlig samling av begagnade maskiner. Något annat härligt var hamburgarna som serverades ute på gårdsplanen.

 

E-son Maskin och Tidy Powersports:

Ute på gårdsplanen på E-son Maskin och Tidy powersports i Skellefteå ringlar kön till hamburgarserveringen fram. Medan man väntar på matbiten vilar ögonen på UTV maskiner samt fyrhjulingar från både Polaris och Can-Am med bandsatser. På backen ligger snön tät och en provkörning är lockande. Den kyliga luften tvingar dock in oss i butikens värme och innanför dörren möttes vi av ett härligt surrande från en fullsatt butik.

I första delen av butiken är det uppradat en massa nyheter från BRP, både Ski-doo och Lynx glimmar i folkmassan. Längre in i butiken är det stora banners för Tidy Powersports och här hittar man Polaris nyheter. Väggarna är fulla med kläder och tillbehör och stämningen är på topp.

 

Mellanströms Motor:

Lagom till skoternsdag har Arvidsjaur fått ett lätt täcke av det vita guldet. Underbart! Ingen snö på skoternsdag är som en julafton utan klappar. Snön ger den där lilla extra känslan av att säsongen faktiskt närmar sig och det märktes även hos de olika återförsäljarna då uppslutningen var riktigt bra. Det var en lättsam och glad stämning i luften och Arvidsjaurborna verkar vara laddade på ännu en säsong bakom styret.

 

Modshop & FXR shoppen:

Hos modshop och fxr shoppen var uppslutningen av folk väldigt stor. Här sparades det inte på krutet när modshop visade upp flertalet häftiga projektmaskiner. Även butiken var fylld upp till taket med de senaste FXR produkterna och eftermarknadsdelar från b.la. Skinz protective gear.

 

Ulf S Bilar:

Hos den nya Brp handlaren Ulf s bilar i Arvidsjaur var det mycket folk på plats för att titta på de senaste nyheterna från Ski-doo och Lynx.

 

Motorhuset Östersund:

I Jämtlands storstadspärla Östersund visade Motorhuset upp de senaste nyheterna från Polaris. Mycket folk fanns på plats och till ögongodiset serverades även hamburgare och dryck. Butiken var välfylld med flertalet nyheter från klädmärkena.

 

Yamahacenter Östersund:

Yamaha center i Östersund visade Yamahas senaste turboladdade nyheter och utanför butiken serverades hamburgare och korv till sina gäster.

 

Oktan Sverige AB:

Hos Oktan visades de senaste nyheterna upp från BRP:s soritment, även Northgrade 4P vagnar stod i fokus. Uppslutningen var utan tvekan hejdlös och köerna ringlade sig långa. Även flertalet kända åkare och företag var på plats såsom Ella Snäll, Tobias Hellström, Swetown, Sno performance med flera. Inne i butiken var det fullproppat med varor från Jethwear, TOBE, Dragon, FXR, Skinz, Fox, öhlins med fler.

Med detta tackar vi skoterns dag för i år och ser fram emot den stundande skoter säsong som är på intåg.

Fortsätt läs

Mer i Nyheter

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen