Kontakta oss

Sponsrade inlägg

ÅKERSJÖNS FJÄLLHOTELL

Vackert beläget i Ansättfjällen ca tio mil norr om Östersund med suveräna förutsättningar för skoteråkning satsar de nya ägarna av Åkersjöns fjällhotell Yvonne och Peter på skoterturism. Med flertalet event och en uthyrningsavdelning för snöskotrar är tanken att få fart på det mytomspunna hotellet. Sledtrax var på besök för att stämma av pulsen inför kommande säsong. Häng med!

Åkersjön Fjällhotell

Yvonne och Peter kommer ursprungligen från Holland och flyttade för dryga 10 år sedan till Sverige för att testa något nytt. Med siktet inställt på Åkersjön har man sedan flytten drivit Campingen i Åkersjön med skidanläggningen och restaurang Drivan. Med service i fokus har företaget varit nominerat till ”Årets Service Företag” i Krokom kommun inte mindre än två gånger. Framgångssagan får nu en ny vändning där man fortsättningsvis även kommer driva Åkersjöns Fjällhotell.

Rum på Hotellet

Åkersjön Vintertid

Åkersjön har sedan länge varit känd som ett turistmål för snöskoterintresserade då området erbjuder milvis med skoterleder och en vacker fjällmiljö som saknar motstycke. Uttrycket ”Snön finns i Åkersjön” har inte kommit till för intet. Med snösäkra vintrar och en ”Snöskoterns Julafton” under varje januari lockar Åkersjön tusentals långväga turister för djupa pudersvängar och härligt häng.

Bar på hotellet

Åkersjön Sommartid

– Under sommaren har vi en hyfsat nybyggd Bikepark där vi erbjuder våra gäster downhill cykling. Fällvandring i vacker natur och fjällfiske är andra anledningar att besöka Åkersjöns fjällhotell under sommarhalvåret. 

Jacuzzi med härlig utsikt

Framtiden

-Målet är att varje gäst ska känna sig sedd och hörd. Bra service, god mat och trevlig personal är något vi vet ger återkommande besökare. Det är så vi drivit Camping Åkersjön under alla år och där har vi hela tiden återkommande gäster. Vi har renoverat en del rum på fjällhotellet och även investerat i en ny Jacuzzi på utsidan för att erbjuda våra gäster en härlig atmosfär.

Utsikt från hotellet

Kommande event

Under vintern har vi såklart Snöskoterns julafton som går av stapeln den 24-26 januari. Vi satsar även på ett tjejevent tillsammans med Thomas Wärdell – Terrain Events och Oktan Sverige AB med fokus på att lära sig köra friåkning och lavinsäkerhet. Eventet är den 20-23 Februari. Det finns begränsat antal platser så boka redan idag för att säkra er plats. Säsongen avslutas med Åkersjön Hillclimb som vi arrangerar i slalombacken den 18 april tillsammans med Åkersjöns Snöskoterklubb. Man kan självklart besöka oss vilken helg som helst under vintern för att uppleva en snösäker skoterhelg med mat och boende i toppklass.

Boka vinterns roligaste skoterhelg HÄR

Läs fler Reportage

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen