Kontakta oss

Sponsrade inlägg

ELUPPVÄRMDA GOGGLES FRÅN 509

Vi vill tipsa om ett par riktigt grymma goggles från 509! Alla har vi stått med snö upp till armbågarna bredvid en fastkörd skoter och undrat varför i hela världen släppte jag gasen för!? I vanliga fall efter att ha bränt av lika många kalorier som ett vasalopp och fått sin käraste ägodel ovanför ytan igen så brukar imman i glasögonen komma som ett brev på posten, 509 har lösningen.

509 x6 ignite

Det är i det ögonblicket som vi med hjälp av ett knapptryck aktiverar den eluppvärmda linsen. Imman försvinner och du har klar sikt på ett ögonblick igen. För att spara på batteriet så går linsen i 120 sekunder vid första knapptrycket, vill man ha kontinuerlig drift så trycker man en gång till och då är uppvärmningen på tills batteriet tar slut. Sjukt smart och det fungerar verkligen!! Ett fulladdat batteri räcker i upp till 5 timmar!

509 kingpin ignite

Utöver denna funktion så har 509 ignite goggeln ett justerbart band med silicon för optimal passform och bandet sitter på plats hela dagen så man behöver aldrig fundera på att rätta till någonting. Foamet runt ramen är belagt med microfleece närmast ansiktet för optimal komfort vilket är väldigt behagligt när man är ute på längre turer.

509 x5 ignite

509 Serien med eluppvärmda linser heter Ignite och finns i dem populära Kingpin, X5 och X6 ramarna med ett antal olika färger på linserna för att passa in de flesta väderförhållandena. Vad får man då böta för att kunna se klart i alla lägen? Prisbilden på dessa ligger från 1795:- vilket är ett riktigt bra pris då funktionen på dessa är så otroligt användbar!

Köp ditt par 509 IGNITE

Läs fler Reportage

Fortsätt läs

Mer i Sponsrade inlägg

Facebook

Populär läsning

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Till toppen